צ’יפס בטטה בתנור קריספי (הכי קל, הכי נזלל)
עזבו אתכם מהצ'יפס הרגיל של תפוחי אדמה – היום תפתיעו את בני המשפחה עם צ’יפס בטטה בתנור קריספי ומושלם, שהכי כיף לנשנש יחד מול הטלוויזיה עם מתבלים טעימים בצד.
ההכנה של המנה המנחמת הזו קלה במיוחד, כמעט בלי שמן ועם תיבול מדויק ומשגע, כשהעושר הצבעוני של צ'יפס בטטה כתומה עם בטטה סגולה יגרה את בלוטות הטעם של כל המשפחה, שלגמרי תלהיב גם ילדים או אורחים שהגיעו בהפתעה.
הפריכות והרכות מבפנים עם הקריספיות הממכרת מבחוץ – הופכים את קערת הצ'יפס בטטה הזו למנת הנשנוש המושלמת לכל מצב או לתוספת הכי טעימה לצד המנה עיקרית
למה באמת כדאי לכם: צ’יפס בטטה
- היום מפתיעים את כולם עם צ’יפס בטטה בתנור קריספי ומושלם
- העושר הצבעוני של צ'יפס בטטה כתומה עם בטטה סגולה יגרה את בלוטות הטעם של כל המשפחה
- הכנה קלה במיוחד, כמעט בלי שמן ועם תיבול מדויק ומשגע
שורה תחתונה: מנת הנשנוש המושלמת לכל מצב או לתוספת הכי טעימה לצד המנה עיקרית
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
צ’יפס בטטה בתנור קריספי (הכי קל, הכי נזלל)
המצרכים
- 3 בטטות כתומות
- 3 בטטות סגולות
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות קורנפלור
- ½ כפית מלח
- כפית פפריקה אדומה מתוקה
- ½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
- מקלפים את הירקות, חותכים לפרוסות די עבות וחותכים עם חותכן של צ’יפס בצורת זיג זג. מוסיפים לקלחת שמן זית, קורנפלור, מלח, פפריקה ופלפל שחור ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- מוסיפים את כל הצ’יפס החתוכים. אם יש צורך מוסיפים עוד כף שמן זית. מעסים היטב ומכניסים לתבנית עם ניר אפייה בפיזור שווה ולא אחד על השני. אופים על 180 מעלות עד להשחמה, רכות וקריספיות
רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- מרק שעועית קלאסי וטעים
- סופלה שוקולד פרווה מנחם
- מרק ירקות מושלם להצטננות
- מרק כתום מנחם ויפייפה
- מרק אפונה מיוחד ובריא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים מנחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: צביה אורן