צ’יפס בטטה בתנור קריספי ומושלם, שכיף לנשנש מול הטלוויזיה עם מתבלים טעימים בצד.
בהשראת: צביה אורן
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
עזבו אתכם מהצ'יפס הרגיל של תפוחי אדמה – היום תפתיעו את בני המשפחה עם צ’יפס בטטה בתנור קריספי ומושלם, שהכי כיף לנשנש יחד מול הטלוויזיה עם מתבלים טעימים בצד.
ההכנה של המנה המנחמת הזו קלה במיוחד, כמעט בלי שמן ועם תיבול מדויק ומשגע, כשהעושר הצבעוני של צ'יפס בטטה כתומה עם בטטה סגולה יגרה את בלוטות הטעם של כל המשפחה, שלגמרי תלהיב גם ילדים או אורחים שהגיעו בהפתעה.
הפריכות והרכות מבפנים עם הקריספיות הממכרת מבחוץ – הופכים את קערת הצ'יפס בטטה הזו למנת הנשנוש המושלמת לכל מצב או לתוספת הכי טעימה לצד המנה עיקרית
מקלפים את הירקות, חותכים לפרוסות די עבות וחותכים עם חותכן של צ’יפס בצורת זיג זג. מוסיפים לקלחת שמן זית, קורנפלור, מלח, פפריקה ופלפל שחור ומערבבים היטב עד לאיחוד.
מוסיפים את כל הצ’יפס החתוכים. אם יש צורך מוסיפים עוד כף שמן זית. מעסים היטב ומכניסים לתבנית עם ניר אפייה בפיזור שווה ולא אחד על השני. אופים על 180 מעלות עד להשחמה, רכות וקריספיות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
צילום: צביה אורן
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!