סלט שהוא ארוחה שלמה וטעימה: סלט בורגול עם בטטה וסלק אפויים
קבלו סלט בורגול מהמם וטעים עם בטטה וסלק אפויים שהם פשוט ארוחה שלמה בקערה אחת מנצחת. גרגירים רכים של בורגול מזין ומשביע, קוביות עסיסיות של בטטות כתומות וסלק סגול, עלי פטרוזיליה רעננים לעסיסיות עוצמתית, רוטב מושלם של סילאן ולימון – ועמוק בפנים חמוציות אדמדמות מלאות טעם אקזוטי ושלל אגוזים לקראנצ'יות ממכרת
סלט בורגול עם בטטה וסלק אפויים

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/כרמית-דהאןicon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של כרמית דהאן [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: סלט בורגול מתכון
- סלט בורגול עם בטטה וסלק אפויים שהם פשוט ארוחה שלמה בקערה אחת מנצחת
- צבעוניות מהפנטת בעיניים, עושר מרכיבים בריא וטעים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? סלט בורגול עם חמוציות

סלט בורגול עם בטטה וסלק אפויים
המצרכים
- ½1 כוס בורגול עבה (טוף ומושרה במים רותחים למשך כחצי שעה )
- בטטה בינונית לקוביות קטנות
- ספריי שמן
- מעט מלח
- 1 כפית סילאן
- סלק
- בצל סגול
- צרור פטרוזיליה קצוץ
- חופן אגוזי מלך
- חופן חמוציות
- מיץ מלימון אחד
- פלפל שחור
- 1 כף רכז רימונים
- מעט שמן
אופן ההכנה
- מסננים את הבורגול היטב מהמים ומניחים בקערה, מסדרים את קוביות הבטטה על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה, מרססים ספריי שמן, מעט מלח וכפית סילאן ומערבבים מעט
- באותה צורה מכינים את הסלק ומסדרים גם אותו על נייר האפייה ואופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות עד שהירקות מתרככים.
- מוסיפים את הסלק והבטטות לקערה עם הבורגול, קוצצים בצל סגול וצרור פטרוזיליה ומוסיפים לסלט.
- קולים במחבת חופן אגוזי מלך ומוסיפים לסלט גם חופן חמוציות. מתבלים במיץ מלימון אחד מלח, פלפל שחור, רכז רימונים ומעט שמן
[adinserter block="4"]
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
