קרקרים מלוחים ופריכים מעולים (לא תפסיקו לזלול)
לטבול עם גבינות טובות, לנשנש בכיף מול הטלוויזיה, לפנק ילדים רעבים שמחפשים משהו טעים בפה, לקחת קצת בתיק ליום עבודה ארוך..
כ"כ הרבה הזדמנויות יש לאכול קרקרים מלוחים ופריכים, ולנו יש את המתכון הקל והטעים מכולם שהכי כיף להכין בבית, לאחסן בצנצנת ולשלוף בכל פעם שמתחשק…
4 מרכיבים קלילים, לישה פשוטה, אפייה קצרה – והם יחכו לכם פריכים וקריספיים, שחומים ויפים… רוצים קרקרים בטעם עשיר יותר? מה הבעיה? הוסיפו לבצק בקלות מיני זרעים שונים, כמו חמנייה, דלעת, פשתן, קצח, זעתר, אורגנו או בזיליקום ותתחילו לנשנש. יש סיכוי גדול שלא תצליחו להפסיק…
למה באמת כדאי לכם: מתכון לקרקרים
- 4 מרכיבים, לישה קלה, אפייה קצרה – ויש לכם קרקרים ממכרים ושחומים, יפים ומושלמים
- קרקר מעולה לצד גבינות טובות, מתבלים טעימים ולנשנוש כיפי מול הטלוויזיה
שורה תחתונה: קרקרים מלוחים ביתיים? סיכוי גדול שלא תצליחו להפסיק לזלול!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? קרקרים מתכון
קרקרים מלוחים ופריכים מעולים (לא תפסיקו לזלול)
ציוד
המצרכים
- כוס מיונז
- ¼ כוס מים קרים
- 2 כוסות קמח תופח
- טיפונת מלח
- שומשום
- גרעיני חמנייה, דלעת, פשתן, קצח, זעתר, אורגנו או בזיליקום (לא חובה)
אופן ההכנה
- ללוש הכל, לרדד, לשים בתבנית ולעשות ריבועים, לפזר שומשום אם רוצים
- ולאפות בתנור חם מראש על 180 מעלות כ-10 דקות או עד שמזהיב
- שימו לב, לא צריך ביצה כדי להדביק את השומשום, אפשר פשוט להוסיף אותו לבצק ולרדד והוא נטמע בו היטב
- לטעם עשיר יותר אפשר להוסיף לבצק מיני זרעים שונים, כמו חמנייה, דלעת, פשתן, קצח, זעתר, אורגנו או בזיליקום
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!