Go Back
חזה עוף במחבת

חזה עוף במחבת במילוי בצל ופטריות

עטופה בחזה עוף עסיסי, רך ומתובל היטב, ומלאה בכל טוב שלפטריות ובצל בשרניים לעומק טעמים עוצמתי
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

  • חזה עוף פרוס דק
  • בצל קטן קצוץ
  • 6 פטריות קצוצות דק
  • שן שום כתושה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט אגוז מוסקט
  • מעט ספריי שמן

אופן ההכנה

  • משמנים מחבת עם מעט ספריי שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים, מתבלים ומצננים
  • ממלאים את חזה העוף ומגלגלים, מניחים את החזה על פלנצ'ה לוהטת כשהצד המגולגל כלפי מטה. מפזרים מלח ופלפל שחור וצולים היטב מכל הצדדים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.