| | | |

עוגת תפוזים בחושה קלה ועסיסית

עוגת תפוזים מפנקת במיוחד, שמכינים במהירות ומרשימים את האורחים!
בהשראת: חופית אלמקייס
ציון 4.35 על ידי 20 דירוגים
עוגה בחושה תפוזים

עוגת תפוזים בחושה קלה פרווה, שמכינים בקלות ובמהירות שיא, ללא הפרדת ביצים ועם רכיבים שתמיד יש בבית!

עוגה בחושה תפוזים זו עוגה שכיף לאכול בכל הזדמנות! מתכון מפתיע בקלות ההכנה שלו ואפשר להכין גם כשאין זמן.

אם אתם אוהבים עוגות תפוזים ולא משתגעים על הפקות גדולות במטבח, המתכון הזה בול בשבילכם! עוגת תפוזים גבוהה ומרשימה, שאפשר וכדאי להגיש לאורחים לאחר ארוחת השבת!

מתכון לעוגת תפוזים בחושה, שישאיר אתכם מופתעים מקלות ההכנה שלו ותקבלו עוגת תפוזים מושלמת, במרקם אוורירי, שלא יכולה להיות אחרת. כל כך טעימה שספק אם יישאר לאורחים עד שיגיעו.

ספר המתכונים של חופית אלמקייס

מתכון לעוגת תפוזים בחושה
צילום: חופית אלמקייס

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים בחושה קלה

  • עוגת תפוזים פרווה להגשה גם לאחר ארוחה בשרית!
  • מתכון פשוט ומהיר להכנה שישאיר אתכם מופתעים!
  • עוגה גבוהה ומרשימה שתמשוך את תשומת לב האורחים!
  • כל כך טעימה שלא תוכלו לשתות את הקפה בלי ביס ממנה!

שורה תחתונה: עוגת תפוזים סולת, עוגה פרווה גבוהה ומרשימה שפשוט חייבים להכין ולטעום!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגה בחושה תפוזים

עוגת תפוזים בחושה קלה ועסיסית

עוגת תפוזים מפנקת במיוחד, שמכינים במהירות ומרשימים את האורחים!
ציון 4.35 על ידי 20 דירוגים
לדרג
כמות 1 תבנית אינגליש קייק
באדיבות: חופית אלמקייס

ציוד

תבנית אינגליש קייק טפלון
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • גרידת תפוז (מתפוז אחד)
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

אופן ההכנה

  • מקציפים ביצים יחד עם סוכר וסוכר וניל במשך כעשר דקות עד שמתקבלת בלילה בהירה ותפוחה.
  • מוסיפים את השמן לאט לאט, לאחר מכן מוסיפים את המיץ תפוזים וגרידת התפוז.
  • מורידים את המהירות במיקסר ומוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. (לערבב רק עד שהכל נטמע בתוך הבלילה)
  • מעבירים את הבצק לתבנית אינגליש קייק טפלון שמשומנת.
  • אופים על חום 160 מעלות  במשך כ-45 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא עם פירורים לחים.

הערות וטיפים

חשוב שלא לערבב יותר מדי על מנת שהעוגה לא תצא דחוסה יותר מדי!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים בחושה 

איך העוגה יוצאת צהובה?
מהתפוזים הטריים, לא מיץ מבקבוק.
יצא לי ממש דחוס ואני לא יודעת למה?
יצאה לך דחוסה כי ערבבת יותר מדי את הקמח בעוגות בחושות לא מערבבים יתר על המידה.
מתי מוסיפים את הקמח?
בכל מתכון מוסיפים את הקמח בסוף ולא לערבב הרבה, רק עד שהכל נטמע בתוך הבלילה כך העוגה יוצאת אוורירית ולא דחוסה.
לא צריך להפריד ביצים?
לא.
אפשר גם בלי להקציף את הביצים?
לא.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגה בחושה תפוזים
צילום: שרון שמעוני

"יצא מושלם תודה רבה!"
שרון שמעוני

עוגת תפוזים בחושה קלה
צילום: נורית לוי

"יצא פצצה!"
נורית לוי

מתכון לעוגת תפוזים בחושה
צילום: מור כליפה צ'נדר

"הינה העוגה תפוזים שלי
והוספתי קוקוס טחון טעים טעים טעים!"
מור כליפה צ'נדר

עוגה בחושה תפוזים
צילום: אמירה גמבש

"מתכון מנצח… תודה!"
אמירה גמבש

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

Similar Posts

2 Comments

    1. היי אורנה,
      מתנצלים על הבלבול, חלה טעות במתכון לגבי הקוקוס, הוא לא אמור להופיע שם.
      אבל, אם את רוצה בכל זאת להוסיף, אנחנו ממליצים להוסיף לבלילה לפני שאת שופכת לתבנית או להוסיף מעל אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements