| | |

עוגת בסבוסה פרווה בטעם מושלם

עוגת בסבוסה פרווה, שמכינים ב־5 דקות וגורפים מחמאות במשך שבוע!
בהשראת: סיון מלול
ציון 4.25 על ידי 16 דירוגים
בסבוסה מתכון, עוגת בסבוסה אמתית

עוגת בסבוסה אמיתית ישר מהמטבח המצרי, מתכון של עוגת בסבוסה פרווה, אוורירית ורכה שכל ביס ממנה פינוק גדול!

מי שלא מכיר את העוגה הזו, לא יודע מה הוא מפספס! לכן, אנחנו כאן, כדי שלא תישארו מאחור ודאגו לכם למתכון פשוט שמכינים בכלום מאמץ! כל מה שצריך זה קערה, מטרפה ידנית, וכמה רכיבים ויש לכם עוגה מושלמת!

קבלו מתכון של עוגת סולת, שמכינים ב־5 דקות, ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים ולתנור. מתכון פשוט שכל אחד יכול להכין והעוגה תמיד יוצאת טעימה! תגישו בשישי לאחר הארוחה ותגרפו מחמאות שיישארו איתכם לכל השבת!

בסבוסה פרווה
צילום: סיון מלול

למה באמת כדאי לכם: בסבוסה

  • מתכון קל ביותר שמכינים ללא הפרדת ביצים וללא מיקסר!
  • הכנה מהירה שלוקחת 5 דקות ואפשר להכין גם כשאין זמן!
  • עוגת בסבוסה מושלמת שתרגישו שאתם יושבים במסעדה במצריים!
  • בסבוסה פרווה שאפשר להגיש לאחר ארוחה בשרית!

 

שורה תחתונה: מתכון לעוגה מושלמת ומפנקת, שזה פשוט חור בהשכלה לא להכיר! תכינו, כדאי לכם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

בסבוסה מתכון, עוגת בסבוסה אמתית

עוגת בסבוסה פרווה בטעם מושלם

עוגת בסבוסה פרווה, שמכינים ב־5 דקות וגורפים מחמאות במשך שבוע!
ציון 4.25 על ידי 16 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיון מלול

ציוד

תבנית מלבנית בינונית חד פעמית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לעוגה:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס סולת
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • ½ כוס אגוזים
  • ½ כוס צימוקים

לסירופ:

  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • ½ לימון (סחוט)

אופן ההכנה

לעוגה:

  • נערבב את כל מרכיבי העוגה לפי הסדר עם מטרפה ידנית.
  • לשמן תבנית מלבנית חג פעמית אלומיניום סטנדרט הרגילה בספריי שמן מעט ובדפנות.
  • לשפוך את העיסה ולאפות על חום 180 מעלות 40 דקות.

לסירופ:

  • לבשל את הסוכר מים והלימון מתחילת האפייה של העוגה ועד סופה על אש נמוכה.
  • כשהעוגה יוצאת נכבה את הסירופ ניתן לעוגה להתקרר.
  • לחצות חריצים לחתוך לריבועים את העוגה ולשפוך עם כף כל הסירופ שורה שורה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת סולת בסבוסה
צילום: רחל איז'ק

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

מקור: בסבוסה מתכון מאת סיון מלול, רחל איז'ק 

Similar Posts

4 Comments

  1. בס"ד

    ללא ספק המתכון הטוב ביותר לעוגת בסבוסה. שמרתי את המתכון כך שאוכל לגשת אליו בכל עת כי אין ספק שמרגע זה ואילך הוא הופך להיות המתכון הקבוע שלי. לא הוספתי אגוזים וצימוקים – עניין של טעם.
    ממליצה לעקוב אחר ההוראות של המתכון ולפעול בדיוק כפי שכתוב.
    תןדה לך על מתכון מושלם!

    1. היי נעמה,
      איזה כיף לשמוע שאת נהנית מהעוגה ככה!!
      תודה רבה שכתבת לנו ועל הפרגון לבעלת המתכון, שבת שלום 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements