| |

סטייק פרגית מקורמלת במשרה מטריף

המתכון הכי טעים וקל של סטייק פרגית מקורמלת בתיבול מטריף עם נתחים עסיסיים של פרגיות רכות, משרה מושלם בניחוח צ'ילי ושום, בצל וגמבות קריספיים, ומראה שעושה חשק לזלול עוד ועוד...
בהשראת: מירי גולני
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
סטייק פרגית

אחת המנות האהובות על כולם, שמככבת כמעט כל שבוע על הצלחת באלפי בתים מגיעה אליכם עכשיו במתכון הכי טעים וקל שתוכלו לדמיין – סטייק פרגית מקורמלת בתיבול מטריף ומיוחד!

נתחים עסיסיים ומופלאים של פרגיות רכות ונימוחות, משרה מושלם בניחוח צ'ילי ושום משכרים, בצל וגמבות מטוגנים לקריספיות נוספת, ומראה שעושה חשק לזלול עוד ועוד.

והכי כיף? זה מתכון לסטייק פרגית שדורש הכנה קלילה ממש, מתאים לכווולם, כולל ילדים בררניים, יבוא נפלא כארוחת צהריים או ערב משביעה במיוחד, וישתלב מעולה עם אטריות דקות, פירה נימוח או אורז לבן.

ספר המתכונים של מירי גולני  

סטייק פרגית
צילום: מירי גולני

למה באמת כדאי לכם: סטייק פרגית מתכון

  • מתכון סטייק פרגית מקורמלת מתאים לכווולם, כולל ילדים בררניים…
  • מתכון לסט‎ייק פרגית שדורש הכנה קלילה ממש ויפנק בארוחה מהממת ומשביעה במיוחד
  • שילוב מושלם של נתחי פרגית עסיסיים, משרה משגע בניחוח צ'ילי ושום, בצל וגמבות קריספיים, ומראה שעושה חשק לזלול עוד ועוד

 

שורה תחתונה: סטייק פרגית ישתלב מעולה עם אטריות דקות, פירה נימוח או אורז לבן

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

סטייק פרגית

סטייק פרגית מקורמלת במשרה מטריף

המתכון הכי טעים וקל של סטייק פרגית מקורמלת בתיבול מטריף עם נתחים עסיסיים של פרגיות רכות, משרה מושלם בניחוח צ'ילי ושום, בצל וגמבות קריספיים, ומראה שעושה חשק לזלול עוד ועוד...
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: מירי גולני

המצרכים

  • 1 ק"ג סטייק פרגיות
  • 1 בצל גדול (חתוך לרצועות)
  • 1 גמבה אדומה (חתוכה לרצועות)
  • למשרה:
  • 5 כפות רוטב סויה קלאסי
  • 6 כפות רוטב צ'ילי מתוק + שום (אם משתמשים ברוטב צ'ילי ללא שום - יש להוסיף 4 שיני שום קצוצות)
  • 1.5 כפות רוטב טריאקי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות כפות סילאן או דבש (למי שרוצה טעם יותר מתקתק)

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה לערבב את כל חומרי המשרה.
  • לחצות את הפרגיות לשניים ולהניח אותן בתוך המשרה למשך לילה במקרר. אפשר לקצר תהליך ולהשרות שעה.
  • לטגן בסוטא'ז את רצועות הבצל עד שישחים ולאחר כרבע שעה להוסיף את רצועות הגמבה ולהמשיך לטגן עד קבלת צבע שחום.
  • להוסיף לסיר את הפרגיות ולטגן אותן מ-2 הצדדים עד לקבלת צבע זהוב/חום.
  • להוציא את הפרגיות מהסיר ולשים אותן בצלחת. לשפוך לתוך הסיר את הרוטב שנשאר בקערה, ולצמצם את הרוטב עד כמעט קירמול.
  • להחזיר את הפרגיות לסיר ולבשל כ-10 דקות עד רבע שעה עם מכסה מכוסה. אפשר להוסיף למעלה גם כוסברה טרייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סטייק פרגית
צילום: מירי גולני
סטייק פרגית
מעולה גם לצד אטריות דקות. סטייק‎ פרגית. צילום: מירי גולני

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

2 Comments

    1. היי דפנה,
      תודה רבה על הפרגון לבעלות המתכונים שאנחנו מפרסמים אצלנו 🙂
      שמחים מאוד שאת נהנית מהאוכל!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?