בקערה גדולה לערבב את כל חומרי המשרה.
לחצות את הפרגיות לשניים ולהניח אותן בתוך המשרה למשך לילה במקרר. אפשר לקצר תהליך ולהשרות שעה.
לטגן בסוטא'ז את רצועות הבצל עד שישחים ולאחר כרבע שעה להוסיף את רצועות הגמבה ולהמשיך לטגן עד קבלת צבע שחום.
להוסיף לסיר את הפרגיות ולטגן אותן מ-2 הצדדים עד לקבלת צבע זהוב/חום.
להוציא את הפרגיות מהסיר ולשים אותן בצלחת. לשפוך לתוך הסיר את הרוטב שנשאר בקערה, ולצמצם את הרוטב עד כמעט קירמול.
להחזיר את הפרגיות לסיר ולבשל כ-10 דקות עד רבע שעה עם מכסה מכוסה. אפשר להוסיף למעלה גם כוסברה טרייה.