| | | | | | | |

סלט חצילים וגמבה צבעוני ומשגע

גבצ' חצילים ופלפלים מאוד טעים והכי פשוט להכנה
בהשראת: מירי גולני
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
סלט חצילים וגמבה

סלט חצילים וגמבה קל להכנה וטעים יותר מכל סלט חצילים וגמבה שתקנו בחוץ! מתכון אליפות לסלט עשיר בטעמים שכל ביס ממנו עושה חשק לעוד!

עבור אוהבי החצילים סלט חצילים קלוי זה אחד הסלטים המשגעים שיש. אז הבאנו לכם מתכון לסלט חצילים שיגרש כל סלט חצילים קלויים שקניתם ויהיה הסלט המוביל אצלכם בבית!

מתכון פשוט מאוד להכנה ומקבלים סלט חצילים וגמבה עשיר ביותר שמשדרג כל ארוחה וביס! עד כה זה המתכון הכי טוב שמצאנו ואנחנו לא יכולים לשמור אותו רק לעצמנו ולא לשתף אתכם.

אז קבלו מתכון של סלט חצילים וגמבה שישתלט לכם על תפריט הסלטים ויטפס למקום הראשון! סלט משגע שקל להכין וחייבים להגיש עם כל ארוחה. סלט שמוסיף צבע לשולחן הארוחה ומושלם להגשה בין סלטי ארוחת השבת.

ספר המתכונים של מירי גולני

סלט חצילים וגמבה
צילום: מירי גולני

למה באמת כדאי לכם: סלט חצילים וגמבה

    • לא רק טעים מאוד, אלא הכי טעים שיש וטעים בהרבה מהסלטים הקנויים!
    • מתכון פשוט ומהיר להכנה, שלא דורש הפקה גדולה במטבח!
    • סלט נהדר להגשה בכל ארוחה ומוסיף צבע לשולחן תמיד!
    • סלט עשיר ומתובל כראוי שמשדרג כל ביס ותמיד עושה חשק לעוד!

שורה תחתונה: לא ידעתם כמה שחסר לכם משהו עד שהכנתם וטעמתם סלט חצילים וגמבה מהמתכון הזה! קל, טעים וממכר!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סלט חצילים וגמבה

סלט חצילים וגמבה צבעוני ומשגע

גבצ' חצילים ופלפלים מאוד טעים והכי פשוט להכנה
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
לדרג
באדיבות: מירי גולני

המצרכים

  • 2 חצילים מקולפים חצויים לקוביות (מקולפים וחתוכים לקוביות)
  • 3 פלפלים צבעוניים (פרוסים לרצועות)
  • 2 בצלים (פרוסים)
  • 5 שיני שום
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כף סוכר
  • רוטב צ'ילי מתוק חריף
  • ½1 כפות מיץ לימון (או חומץ)
  • פלפל שחור
  • מלח
  • פפריקה אדומה
  • חופן פטרוזיליה (קצוצה)
  • ¾ כוס מים (רותחים)

אופן ההכנה

  • מזהיבים בצל עם טיפת שמן כחצי דקה, מוסיפים שום ומזהיבים מספר דקות נוספות.
  • מוסיפים קוביות חצילים וממשיכים להזהיב במשך כ-20 דקות עד חצי שעה.
  • מוסיפים רצועות פלפלים, רסק עגבניות ומים רותחים.
  • במהלך הבישול לבחוש מדי פעם ולבדוק שהתערובת לא תידבק לסיר.
  • מתבלים את התבשיל עם אבקת מרק עוף, סוכר, פלפל שחור, פפריקה, מלח, רוטב צ'ילי ומיץ לימון/חוצץ.
  • טועמים ומתקנים תיבול לפי צורך.
  • מנמיכים את חום הבישול ומבשלים לפחות שעה.
  • בגמר הבישול מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סלט חצילים וגמבה
צילום: מירי גולני

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


מקור: Miri Golani

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?