מזהיבים בצל עם טיפת שמן כחצי דקה, מוסיפים שום ומזהיבים מספר דקות נוספות.
מוסיפים קוביות חצילים וממשיכים להזהיב במשך כ-20 דקות עד חצי שעה.
מוסיפים רצועות פלפלים, רסק עגבניות ומים רותחים.
במהלך הבישול לבחוש מדי פעם ולבדוק שהתערובת לא תידבק לסיר.
מתבלים את התבשיל עם אבקת מרק עוף, סוכר, פלפל שחור, פפריקה, מלח, רוטב צ'ילי ומיץ לימון/חוצץ.
טועמים ומתקנים תיבול לפי צורך.
מנמיכים את חום הבישול ומבשלים לפחות שעה.
בגמר הבישול מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.