עוגיות גרנולה פריכות
עוגיות גרנולה טעימות, בריאות וממכרות שלא תפסיקו להכין! מתכון לעוגיות גרנולה מפנקות, שקל להכין ועם שלל פיצוחים.
העוגיות הכי מבוקשות אצלנו הן עוגיות גרנולה עשירות בפיצוחים. העוגיות יוצאות טעימות כל כך, שאני תמיד מכינה כמות כפולה כדי שתהיה לנו האפשרות ליהנות מהן במשך כמה ימים.
אבל לא באמת תמיד נשארות לנו כי העוגיות פריכות וטעימות שאוכלים אותן כמו פיצוחים! מתכון קל ומהיר לעוגיות קלות ופרווה, שמכינים בזריזות – קערה אחת ולתנור, ואפשר להגיש אותן בכל רגע נתון. עוגיות גרנולה עם פיצוחים, ממכרות יותר מצלחת גדושה בפיצוחים רגילים!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות גרנולה מתכון
- עוגיות פריכות וטעימות שכל ביס מהן עושה חשק לעוד!
- עוגיות פרווה שאפשר להגיש בכל רגע נתון וגם לאחר ארוחה בשרית!
- מתכון קל להכנה, שמכינים ב־5 דקות ובקערה אחת!
- עוגיות מרשימות, בריאות וטעימות שגם הילדים שלכם יחסלו!
שורה תחתונה: אם אתם אוהבים פיצוחים, אתם תעופו על העוגיות האלה ולא תוכלו להפסיק לאכול מהן!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות גרנולה פריכות
ציוד
המצרכים
- קוואקר (200 גרם)
- שומשום (100 גרם)
- אגוזים קצוצים גס (100 גרם)
- גרעיני חמניות / שברי אגוזי לוז (100 גרם)
- קשיו קצוץ גס (100 גרם)
- 1 חופן חמוציות (אפשרי, לא חייב)
- 2 ביצים
- ⅓ כוס שמן
- ½ כוס סוכר
אופן ההכנה
- לערבב את כל המצרכים היטב.
- לשים על נייר אפייה כפית תערובת ולשטח מעט.
- לאפות בתנור על 180מעלות 17 דקות.
שאלות נפוצות: עוגיות גרנולה
איזה קוואקר להשתמש? דק או עבה? עדיף להשתמש בעבה. |
אפשר במקום סוכר לשים סילאן? לדעתי כן, גם חצי כוס. |
האם זה משמין מי שבדיאטה? הכל משמין השאלה כמה אוכלים. אפשר לאכול שתי יחידות. |
נראה מעולה! אפשר חמאה במקום שמן? לא לצערנו. |
כמה זה בכמות 200 גרם קוואקר? אין לי קנה מידה אני שוקלת או שקונה בדיוק במשקל. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על עוגיות גרנולה מפנקות – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מה כמות הסוכר?
במתכון כתוב כוס וחצי
ובתשובות לשאלות כתוב חצי כוס
אודה מאד לתשובה
היי שולמית,
את צודקת, תודה ששמת לב – חצי כוס סוכר.
בהצלחה!
עוגיות מעולות…טעימות וקלות להכנה .תודה רבה
היי תהילה,
שמחים שאהבת את המתכון! את מוזמנת לשתף גם בתמונות בקבוצה 🙂
התערובת לא התאחדה, ייתכן שצריך להוסיף ביצה שלישית לבצק. התאכזבתי!
היי הילית!
תודה רבה על התגובה שלך, האם ניסית עם 3 ביצים? נשמח לדעת איך יצא.