מתכון נודלס עם חזה עוף
מתכון נודלס מושלם וטעים בדיוק כמו של המסעדות! מתכון לנודלס בנוסח אסייתי כמו של מסעדות!
כמה פעמים התחשק לכם לאכול מנה עשירה וטעימה? אצלנו לא פעם יש ביקוש לנודלס אמיתי, כמו של מסעדות. אחרי שהכנתי אין־ספור מתכונים, יצא לי להכין את המתכון הזה, שיוצא אחד לאחד בטעם שאוכלים במסעדה טובה.
מתכון פשוט ביותר להכנת נודלס מוקפץ, עשיר בירקות צבעוניים ועם רוטב סודי שנותן את הטעם המדויק של המוקפץ שאוכלים במסעדה. מנה צבעונית ומרשימה לארוחה משגעת ומפנקת לכל המשפחה – בלי לצאת מהבית וברבע עלות!
למה באמת כדאי לכם: נודלס מוקפץ
- מתכון פשוט ביותר להכנה למנת נודלס יוקרתית!
- ניתן להכין את המנה צמחונית ולוותר על העוף ויוצא טעים באותה מידה!
- ניתן להמיר את העוף בבקר ולשדרג את הטעם והפינוק!
- מנה עשירה, מזינה וטעימה שאפשר להכין גם כשאין זמן!
שורה תחתונה: כל כך קלה להכנה וטעימה, שאחרי שתטעמו היא תהיה המנה המבוקשת גם אצלכם בבית!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
מתכון נודלס עם חזה עוף
ציוד
המצרכים
- 1 חבילה אטריות מקרוני (400 גרם מספר 7)
- ½ בצל (בינוני)
- 2 גזרים (חתוכים לרצועות)
- 1 פלפל גמבה ( חתוך לרצועות)
- 1 פלפל צ'ילי (קצוץ)
- 6 פטריות (חתוכות)
- 200 גרם כרוב לבן (חתוך )
- ½ קילו חזה עוף (חתוך לרצועות דקות (אפשר גם בקר מסוג סינטה או צ'אך))
לרוטב:
- ½ כוס סויה
- ½ כוס טריאקי
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כף סילאן
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 1 כף קורנפלור
- ¼ כוס מים
- 20 יחידות אגוזי קשיו חצויים
- 1 בצל ירוק (חתוך לטבעות לקישוט)
אופן ההכנה
- להרתיח ולבשל את האטריות לפי הוראות יצרן ולהניח בצד.
- נעבור לירקות, לתוך ווק חם ולוהט ומשומן נכניס כל ירק בנפרד לטיגון קל וקצר.
- נתחיל בבצל, נוסיף גזר, פלפל וצ'ילי, פטריות וכרוב נשאיר לסוף. נניח בצלחת בצד.
- באותו ווק נוסיף שמן ונכניס את הרצועות חזה עוף . נקפיץ קלות על שהופכות ללבנות. נניח בצלחת בצד.
- להכנת הרוטב נוסיף לתוך הווק החם סויה, טריאקי, שמן שומשום, סילאן, כפית צי'לי גרוס, רבע כוס מים, וכף קורנפלור.
- נערבב עד שמסמיך קצת ונוסיף את אגוזי הקשיו לחגיגה.
- נוסיף פנימה את האטריות, נערבב.
- נוסיף את הירקות פנימה. נערבב
- לקישוט נפזר בצל ירוק מלמעלה. ניתן גם לקשט בשומשום.
הערות וטיפים
- ניתן להשתמש בכל סוג פסטה שתבחרו, אני השתמשתי אפילו באטריות רגילות של מקרוני מספר 7 יצא מעולה.
- להסמכת הרוטב נוסיף קורנפלור- ואז הוא נדבק לאטריות ונהיה סמיך וטעים!
- הקפצת הירקות היא בווק לוהט לזמן קצר. חשוב שלא יאבדו מחיוניותם ויישארו קשים.
שאלות נפוצות: נודלס עם חזה עוף
אפשר בספגטי דק גם, לא אוהבים אצלנו עבים? כן, יוצא גם טעים. |
מה זה צ'אך? הכנתי בעבר עם סינטה והבשר הופך להיות קשה לא כמו העוף. צ'אך זה חלק אחורי, תשתמשי בשייטל או צ'אך תבקשי מהקצב רצועות דקות. |
למה לא מצליח לי הירקות נהפכים רופסים. ונישאר מלא רוטב? זה מה שכתוב חייב אש גבוהה חייב. |
הבמה כולה שלכם:
"באמת טעים יצא מעולה תודה רבה!"
טובי מימון
"וזה שלי היום ללא בשר!"
ליז דאבוש
"תודה על מתכון מאלף אלופה של ממש יצא טעים!"
איילה בן הרוש
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: נודלס מתכון מאת מלי מאירוב