מתכון לפחזניות שתמיד מצליחות
מתכון לפחזניות שתמיד תמיד מצליחות! מתכון שווה ביותר לפחזניות סופר רכות וטעימות. מדריך מפורט להכנת פחזניות מושלמות, שיצליחו גם למי שלא הכין אף פעם!
אין ספק שפחזניות זה קינוח שלא תמיד מצליח, ולא אחת יצא לי לשמוע שהפחזניות נופלות ולא מצליחות. אז כל מי שהפחזניות לא הצליחו לו, פשוט לא הכין לפי המתכון הזה.
קבלו מתכון קל לפחזניות שכל אחד יכול להכין ותמיד יצליח לו! מתכון פשוט וברור להכנת פחזניות משגעות וטעימות שימגנטו את כל האורחים! קינוח אישי וטעים שחייבים לאכול ממנו עוד ועוד ועוד!
למה באמת כדאי לכם: מתכון לפחזניות שתמיד מצליחות
- מתכון קל ומדויק ביותר, ללא מיקסר, שכל אחד יכול להכין בקלות!
- קינוח אישי ומפנק שיפנה את אור הזרקורים אליכם!
- כל כך טעימות שתמצאו שתצטרכו לחפש תוכנית גמילה אחרי שתטעמו!
- קינוח משגע, מפנק ומרשים שכיף להכין והכי כיף לאכול!
שורה תחתונה: מתכון לקינוח הכי מרשים, הכי קל והכי טעים שיש! לא צריך לעבוד קשה כדי לגרוף מחמאות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? מתכון לפחזניות
ציוד
המצרכים
- 1 כוס מים
- ½ חבילה מרגרינה / חמאה (100 גרם )
- 1 כוס קמח
- ¼ כפית מלח
- 4 ביצים
מילוי:
- 2 מכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- ¾ כוס חלב
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
לקישוט:
- אבקת סוכר או שוקולד
אופן ההכנה
- נרתיח את המים בסיר ונמיס את המרגרינה או חמאה.
- נוריד מהאש, נוסיף את הקמח והמלח ונערבב היטב.
- נחזיר לאש ונערבב למשך כדקה נוספת בערך, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
- שוב מורידים מהאש, הפעם נוסיף ביצה אחרי ביצה ונערבב עד לקבלת בצק אחיד.
- מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים למשך כ 50 דקות או עד הזהבה.
מילוי:
- נקציף את השמנת מתוקה עם החלב אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה ונמל את הפחזניות.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: מתכון לפחזניות
יופי של פחזניות. האם את אופה בטורבו? לא טורבו, בחרתי חימום מעל ומתחת. |
באיזה שלב בתנור לשים? בקומה אחת לפני אחרונה מלמטה. |
אין צורך במיקסר לביצים? מי שקשה לה יכולה במיקסר, אך ממש לא חייב. |
איך אני שמה את המילוי בבצק? פותחת עם סכין לא עד הסוף, וממלאת עם כפית. |
מותר לפתוח את דלת התנור? כן, לא קורה להם כלום. הסוד הוא לאפות אותם מספיק זמן שלא יהיה בפנים בצק ואז יצנחו. |
הבמה כולה שלכם:
"יצא מושלם, בדיוק לפי המתכון.
פעם ראשונה שמכינה פחזניות. תודה רבה!!!"
גליה גרנשטיין
"זה המתכון ששנים אני מכינה והכי טעים!"
רינה בן-שבת
"הכנתי ויצא מושלם, במילוי עשיתי קרם פטיסייר במקום הקצפת.
תודה על המתכון!"
טלי פרוכטר
רק עוד דבר אחד אחרון!
ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: אורית חדידה
בוקר טוב
מתכון מעולה,
שנים אני מכינה לפי מתכון ישן ולאחרונה לא מצליח.
תודה רבה כל המגש חוסל בכיף גדול!
היי מירי,
שמחים מאוד שאתם נהנים מהפחזניות המעולות האלה!
היי, האם כך הבלילה אמורה להיות?
יצא לי די דליל, איך יצא מזה צורה,
היי שפרה,
אם הבלילה דלילה מדי, מוסיפים כף קמח עד וממשיכים לעבד את הבצק עד שנוח לעבוד איתו. להבא, כדאי להוסיף את המים בהדרגה ולעצור כשהבצק מקבל מספיק לחות.
בהצלחה 🙂
האם ניתן להחליף את המרגרינה / חמאה בשמן ? מה המידות?
היי רוני,
אכן כן, אך לא מומלץ. אפשר להשתמש בחמאה מזוקקת, אבל אם חייבים להשתמש בשמן אז יש להוריד 1/3 מהכמות המופיעה במתכון.
בהצלחה 🙂
רעיון נהדר חבל כל שישי לקנות…
ננסה פעם ראשנה ומקווה שיצליח
אם אני רוצה פרווה אפשרי לסים מחמאה?
אזה שמנת לסים הכי טוב וטעים?
זה משנה באחוזים אם זה 28 38 ?.
אך אני יודעת שזה מוכן ובכלל אך אני עושה הצורה הז מהבצק?
אשמח להסבר ותשובה בבקשה…..
היי רונית,
נשמח לענות על שאלותייך:
1. אפשר בהחלט להשתמש במחמאה ובשמנת צמחית כדי שיהיה פרווה.
2. לא משנה האחוזים בין 28 ל-38.
3. הבצק מוכן כשהוא מזהיב, כמו בתמונה.
4. את הצורה של הבצק עושים באמצעות שקית זילוף.
בהצלחה 🙂
היי שתי שאלות
1. את המרגרינה/חמאה אני ממיסה במים הרותחים?
2.והביצים ככה כמו שהן או שצריך להפריד?
היי אבישג,
נשמח לענות:
1. אין צורך, אפשר להוציא את החמאה שעה לפני מהמקרר או לחמם במיקרו ל10-20 שניות.
2. לא צריך להפריד.
בהצלחה!
לא הייתי קוראת להן "פחזניות שתמיד מצליחות" משום שלי הן לא הצליחו בכלל!!! ועשיתי לפי המתכון בדיוק!
היי שירה,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם הפחזניות האלה. מצאנו עבורך מתכון מפורט יותר עם הסברים.
אם עדיין יש בעיה, נשמח לעזור לך שוב 🙂
אפשר להכין פחזניות במנג'טים בישביל הצורה ?
היי צליל, פחזניות מזלפים בד"כ כי במנג'טה צורת האפייה שונה ותשפיע על צורת ומרקם הפחזנייה,את מוזמנת לנסות ולעדכן אם יצא טעים, בהצלחה!
האם צריך לקרר את הבצק לפני הוספת הביצים?
היי אתי,
אין צורך, בהצלחה 🙂
לגבי הפחזניות שכחתם לציין באופן ההכנה איך מעצבים את הפחזנית על התבנית!!!! כתוב ישר לשים בתנור
מה?? איך???? ממש לא מובן.
אשמח אם תכתבו איך.
משתמשים בצנטר כוכב גדול ומזלפים כמו בסרטון כאן: https://www.youtube.com/watch?v=dame1RXDqcM
איך מתנפחות בלי אבקת אפייה או שמרים?
הסוד הוא לאפות אותם מספיק זמן שלא יהיה בפנים בצק ואז יצנחו. בהצלחה!
יצא דליל מדי. האם הייתי צריכה להוסיף עוד ביצה,?
היי שושנה, אם הבצק דליל מדי, כנראה שהוספת הביצים נעשתה מהר מדי. כיוון שלא ניתן להוסיף קמח לבצק, יש להכין רביכה חדשה ולהוסיפה לבצק. בהצלחה בפעם הבאה!
שלום
האם אפשר לאפות 2 תבניות יחד ויצא טוב?
מומלץ לאפות על חום למעלה ולמטה ולא טורבו, ובמצב הזה החום לא מפוזר באופן שווה וזה מפחית את הסיכוי שהפחזניות יצליחו ולא היינו ממליצים לאפות 2 תבניות ביחד.