מתכון עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת
עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת, אוורירית ומרעננת להגשה באמצע היום או בשבת בבוקר לצד הקפה!
יש עוגות קלאסיות וניטרליות שאף אחד לא יכול לעמוד בפניהם ולא משנה מתי תכינו או מתי תגישו הן תמיד יהיו טעימות! אז תכירו מתכון לעוגה כזו שכולם ירצו ממנה עוד ביס ותתחסל בכל מועד שתגישו!
מתכון ממש קל, ללא הפרדת ביצים ותקבלו עוגת תפוזים עם קוקוס בחושה, מרעננת וטעימה שתוכלו להגיש ואף אחד לא יוכל לסרב! אחת העוגות הטעימות שיצא לי להכין מסוג העוגות הזה!
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים עם קוקוס
- עוגת תפוזים וקוקוס אוורירית, מרעננת, טעימה ומפנקת לכל עת!
- מתכון קל מאוד, ללא הפרדת ביצים, ובלי שתשימו לב יש לכם עוגה בתנור!
- כל כך טעימה שכולם יבקשו תוספת ויריבו על הביס האחרון!
- כל כך קלה וקלאסית שזה פשוט חטא לא להכין!
שורה תחתונה: מתכון קל לעוגה טעימה, קלאסית ואוורירית שאף אחד לא יוכל לסרב לה. מה, לא תכינו?!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
מתכון עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת
ציוד
המצרכים
- 4 ביצים
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- ½ כוס קוקוס
- ½1 כוס קמח תופח
- 1 כוס כוס שמן
- ¾ כוס סוכר
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
סירופ:
- ½ כוס סוכר
- ½ כוס מים
- 1 כפית דבש
אופן ההכנה
- להקציף ביצים וסוכר להוסיף הכל.
- לאפות על 170 מעלות כ-40 דקות (כל תנור שונה, יש לבדוק את העוגה עם קיסם).
- בינתיים לחמם חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים.
- להרתיח, להנמיך ולהוסיף כפית דבש.
- לשפוך על העוגה בעודה חמה.
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים וקוקוס
צריך להפריד ביצים? לא, להקציף שלמות עם הסוכר. . |
אם יש לי קמח רגיל ולא תופח זה קריטי? זה בסדר, פשוט להוסיף שקית אבקת אפייה. |
אפשר להכין את העוגה גם בלי סירופ? אפשרי בהחלט. |
אחרי ההקצפה להוסיף את המצרכים ב"קיפול" או פשוט להוסיף תוך כדי ההקצפה? לאחר הקצפת הביצים והסוכר במהירות גבוהה מנמיכים ומוסיפים את שאר המצרכים. |
להפריד ביצים? אין צורך. |
הבמה כולה שלכם:
עוגת תפוזים וקוקוס
"העוגה חלומית!!!
מתכון מצוין!! רכות ונימוחות שאין לתאר! תודה!!!"
טל מינץ
"תודה רבה!"
גבי וחנה
"יצאא מושלםםם!!"
מור גואטה
רק עוד דבר אחד אחרון!
הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?
מקור: רונית פרץ , מאיה בוטראשווילי
💯👍🏼🥇♥️
היי!
אנחנו שמחים לדעת שנהנית מהמתכון 🙂
אפשר גם מיץ תפוזים מבקבוק שתיה?
היי ברוריה,
כמובן, בהצלחה!
יצא על הנים עוגה דחוסה וכבדה
היי אייל,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון.
לרוב, עוגה דחוסה היא תוצאה של ערבוב יתר של הבלילה. ממליצים לנסות שוב ולערבב כמה שפחות שמתקבלת בלילה אחידה.
בהצלחה 🙂
העוגה יצאה טעימה אבל למה היא יצאה דחוסה?
היי סימה,
כנראה בגלל ערבוב יתר. נסי בפעם הבאה לערבב כמה שפחות כדי להגיע לתוצאה הרצויה.
בהצלחה 🙂
מושלםםם אבל בפעם הבאה אני רוצה גדולה 28 אני לא יודעת את הכמויות של המצרכים תודה
היי גילה,
את יכולה להכפיל כמויות אם את מכינה ב-28.
בהצלחה 🙂
אפשר להשתמש בקמח קוקוס במקום קמח תופח?
היי אורית,
אכן כן, או בקמח שקדים. מוסיפים כפית אבקת אפייה על כל כוס קמח.
בהצלחה 🙂
לא כתוב כמה זמו לאפות
היי שירה!
אנחנו ממליצים על 35 דקות אפייה ואז לבדוק עם קיסם. אם צריך עוד, אופים במשך 5-10 דקות נוספות בהתאם לדרגת הרטיבות של העוגה.
בהצלחה 🙂
אפשר בלי להרטיב את העוגה? היא לא יוצאת יבשה בלי הסירופ ??
היי רחל!
ממש לא חייבים להרטיב את העוגה, זה אופציונלי. היא תצא מעולה גם בלי הסירופ.
בהצלחה 🙂
עוגה מוצלחת , מעולה. מושלמת.אסור לפספס .
איזה עוגה?
ברגע נגמרה לי. בפעם הבאה אעשה 2 אולי ישמר לי אחת לשבת.
תודה רבה.
מה אפשר במקום אינסטנט פודינג?
היי חן, אפשר לוותר.
מה הכמות בכוסות מדידה אוניברסליות?
כוס מידה אוניברסלית היא בד"כ 240 מ"ל, כוס חד פעמית חמה היא 200 וקרה היא 180 מ"ל. אז להתחשב בכמויות בהתאם. או לחלופין בבקשה שני מתכונים עוגות תפוזים שמשתמשים בכוס מדידה אוניברסלית: עוגת תפוזים של פעם, עוגת מיץ תפוזים ו עוגת טארט תפוזים,
מה אפשר בעוגת התפוזים במקום קוקוס?
היי חנה, אפשר בלי קוקוס, אפשר פירות, אפשר שוקולד מגורד, אבל אז הטעם הוא שונה. בהצלחה!
כמה זמן אפיה?
היי חני!
אנחנו מתנצלים שהמידע הזה לא היה במתכון, ומודים לך מאוד על התגובה שלך שהעירה זאת לתשומת ליבנו.
זמן האפייה הוא כ-40 דקות, אחרי כן מומלץ לבדוק עם קיסם מפני שכל תנור מתפקד קצת אחרת.
בהצלחה 🙂