מתכון לפחזניות פרווה עם שמן
מתכון לפחזניות פרווה שיפילו את האורחים מהרגליים! מתכון לפחזניות מושלמות, קלות להכנה וטעימות ברמות בלתי מוסברות!
פחזניות הן קינוח שלא מעט נמנעים מלהכין כי נדמה שזה קינוח מסובך מדי להכנה, אבל כל מי שחושב שמסובך להכין את הקינוח הזה עוד לא נתקל במתכון הזה. מתכון לפחזניות פרווה עם שמן, עם קרם קצפת חלומי וטעם משגע שממגנט אתכם אל מגש הפחזניות!
אז תשחררו את הסטיגמה של הכנת פחזניות מסובכת וקבלו מתכון של פחזניות עם שמן, שתכינו במהירות ותקבלו פחזניות שלא נופלות, פחזניות פרווה שאפשר להגיש לאחר ארוחת השבת המפנקת וכולם ירגישו שהם בעננים!
למה באמת כדאי לכם: מתכון לפחזניות פרווה
- מתכון לפחזניות פרווה שאפשר להכין לאירוח ערב שבת ולהגיש לאחר הארוחה!
- מתכון קל ביותר ומהיר הכנה, שכל אחד יכול להכין בקלות!
- קינוח אישי ומפנק שירים את איכות האירוח שלכם ברגע!
- כל כך טעימות שתמצאו עצמכם מכינים אותן בכל הזדמנות שרק תהיה לכם!
שורה תחתונה: אוהבים לחלום? אוהבים להתפנק? זה הזמן להכין פחזניות פרווה חלומיות ומפנקות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה
מתכון לפחזניות פרווה עם שמן
ציוד
המצרכים
- 3 כוסות מים רגילים
- 1 כוס שמן
- 1 כף סוכר
- מלח (קורט )
- 3 כוסות קמח
- 6 ביצים (מידה: M)
מילוי:
- 1 חבילה קצפת צמחית/ שמנת חלבית (250 מ"ל)
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
זיגוג:
- 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם )
- קצפת צמחית (100 מ"ל )
אופן ההכנה
- מרתיחים 3 כוסות מים רגילים, כוס שמן, כף סוכר וקורט מלח.
- כאשר הכל רותח מכבים ואז מוסיפים 3 כוסות קמח.
- מערבבים לבצק אחיד וללא גושים.
- לתת לעיסה להתקרר.
- מעבירים למיקסר את העיסה ומערבלים עד לכדי יציאת האדים.
- בהדרגה מוסיפים 6 ביצים M .
- מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על נייר אפיה.
- לאפות בתנור שחומם מראש על טורבו 160 מעלות למשך 25 דקות.
- כשנראה שהן אפויות נוציא מהתנור ונניח על גבי רשת לקירור.
מילוי פרווה/ חלבי:
- נקציף 250 מיל קצפת צמחית/ שמנת חלבית עם חבילת פודינג וניל.
זיגוג: שוקולד:
- להמיס במיקרוגל את השוקולד והקצפת צמחית ולזגג כמה שאוהבים.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: מתכון לפחזניות שלא נופלות
משתמשים במקצף? וו לישה? משתמשים במקצף עדין. |
באיזה סוג קמח משתמשים? קמח רגיל? אכן , קמח רגיל לגמרי. |
כמה ביצים זה לגודל L? תורידי אחת מהמתכון. |
אפשר ללוש גם ללא מיקסר – נכון? האמת היא שלא ניסיתי בלי מיקסר. זה לא בצק רגיל, זה בצק מבושל כך שקצת קשה לערבל ביד כל כך הרבה. |
לא משאירים בתנור עם דלת מעט פתוחה עד שמתקרר, ואחר כך מוציאים מהתנור? אני לא משאירה בתנור מוציאה ומקררת על גבי רשת. |
הבמה כולה שלכם:
"מתכון מעולה!"
מלי מיכאל
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: פחזניות מתכון מאת Rina Zouzout