מתכון סושי שוקולד בטעמים
סושי שוקולד בטעמים, קינוח מרשים, מטריף בטעמו ומיוחד שמכינים כשרוצים לגנוב את ההצגה ולגרוף מחמאות או סתם כשרוצים לפנק יותר מהרגיל!
אין כיף גדול יותר מהרגע שבו שולפים את הקינוח להגשה לאורחים וכל העיניים נישאות אליכם בפליאה ובתדהמה! וקוקוס הוא ללא ספק קינוח כזה שימשוך את תשומת לב כל הסובבים וישאיר אותם נדהמים!
מכינים במהירות מטורפת ובקלות, שלא דורש אפייה, ואפשר להכין גם בימים עמוסים מאוד. מתכון שיישאר איתכם לאורך זמן ויגרמו לאורחים לדבר על הקינוח הזה בכל מפגש מחדש! כל כך טעים שאסור לפספס את הקינוח המופלא הזה!
למה באמת כדאי לכם: מתכון לסושי שוקולד
- קינוח משגע שיגנוב את ההצגה בכל מועד וישאיר את האורחים נדהמים!
- סושי שוקולד מתכון מתכון עם מראה מיוחד שכיף להגיש בכל מועד!
- מתכון שמכינים במהירות ובקלות רבה ולא דורש אפייה!
- ניתן להכין את אותו מתכון בצורת הגשה מרובעת ושטוחה!
שורה תחתונה: רוצים לגנוב את ההצגה כמו אלופים בלי לעבוד קשה? תכינו את המתכון הזה ואתם על הגל!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? סושי שוקולד בטעמים
מתכון סושי שוקולד בטעמים
ציוד
המצרכים
- ½1 חבילות פתי בר (300)
- ½ כוס קקאו
- ¼1 כוס חלב
- ½ כוס סוכר
- 1 חבילה שוקולד מריר (100 גרם )
- מחמאה (50 גרם )
- 1 כפית רום
החומרים לקוקוס
- 1 שקית אבקת סוכר
- 1 חבילה מחמאה (200 גרם)
- 2 כוסות קוקוס
- 4 כפות חלב
אופן ההכנה
- נשים בסיר קקאו, חלב, שוקולד מריר, מחמאה, ונמיס על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
- נוריד מהאש ונוסיף כפית רום ונשפוך אותה על הביסקוויטים שפוררנו, לערבב, ולתת לזה להתקרר מעט.
- ניקח נייר אפייה, נרטיב אותו ונניח על השיש ולאחר מכן לשים את התערובת על הנייר ומעל עוד נייר אפייה משומן. לשטח עם מערוך לריבוע ענק.אפשר גם לעשות 2 רולדות על אותו אופן פשוט לחלק את התערובת לשתיים.
- לאחר מכן לוקחים קערית ושמים בתוכה את הקוקוס, ה100 גרם אבקת הסוכר, וה200 גרם המחמאה המומסת והחלב
- נערבב ונמרח על תערובת הביסקוויטים עם ידיים רטובות.
- נגלגל לרולדה ונכניס למקפיא לשעה ואז פורסים לפרוסות ונהנים.
ניתן להכין גם גנאש:
- 50 גרם שמנת מתוקה. 100 גרם שוקולד מריר, לערבב על הגז עד לסמיכות.
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
תחליב לפרווה ?
ומה אפשרי להוריד מהסוכר כי לדעתי יש המון ובכמויות!!
היי הילה,
אפשר להמיר את החלב הרגיל בחלב שיבולת שועל.
לגבי הסוכר – את יכולה להוריד בחצי אם נראה לך שזה ממש יותר מדי עבורך.
בהצלחה 🙂
המתכון לא ברור בכלל
אופן העשיה
מה יבשים אחרי ששמים ב 2 ניירות אפיה
איך עושים רולדות שהקוקוס בפנים
מצטערת אך לא ברור בכלל
היי יפה,
נשמח להסביר:
משמנים קלות נייר אפייה, מניחים אותו על השיש ועליו שמים את התערובת של הביסקוויטים שהנחנו בצד להתקרר.
מעל התערובת מניחים נייר אפייה משומן נוסף כדי שנוכל לשטח אותה בלי שתידבק לשיש או למערוך.
משטחים את התערובת לריבוע ענק ומחלקים לשני חלקים שווים.
לאחר שמסיימים להכין את מילוי הקוקוס, מורחים אותו על שני החלקים השווים בידיים רטובות.
מגלגלים כל חלק לרולדה ומכניסים למקפיא לשעה.
מקווים שהצלחנו להסביר, אם לא אנחנו כאן ואת מוזמנת לפנות אלינו שוב 🙂