עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה
עוגיות שוקולד ציפס פרווה הכי קלות וטעימות שיש! מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס פרווה שמכינים ב־10 דקות!
עוגיות שוקולד צ'יפס הן העוגיות הכי מבוקשות שיש כי הן פשוט הכי טעימות שיש, אבל לא כל העוגיות שקונים בסופר הן באמת טעימות ולכן דאגנו לכם למתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס פרווה שקל להכין וכל עוגייה יוצאת דוגמנית!
מתכון שלוקח 10 דקות הכנה, פשוט מערבבים את כל המצרכים, מסדרים ואופים. 10 דקות עבודה ועוד 15 דקות אפייה ויש לכם עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה מושלמות ונימוחות שנטרפות במהירות!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה
- מתכון שלוקח 10 דקות הכנה ואפשר להכין גם כשמגיעים אורחים לא צפויים!
- ניתן להכין את אותו מתכון עם קקאו ולשדרג את הטעם!
- עוגיות פרווה שניתן להגיש בכל רגע נתון בלי להתחשב בבשר וחלב!
- עוגיות כל כך טעימות שלא תוכלו לעבור יום בלי לנשנש מהן!
שורה תחתונה: גם אם אתם לא חובבים גדולים של עוגיות שוקולד צ'יפס, על העוגיות האלה לא תוכלו לוותר!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה
ציוד
המצרכים
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- ¼1 כוסות סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
- 4 כוסות קמח
- 1 כוס שוקולד ציפס
אופן ההכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מתחילים לערבב את הרטובים.
- מוסיפים את היבשים.
- בסוף מוסיפים שוקולד ציפס.
- במידה ויוצא דביק לשמן טיפה את הידיים (תלוי בסוג הקמח).
- לעשות כדורים קטנים עם מרווחים כי הם נפתחים באפיה.
- נשים בתנור 170 מעלות טורבו כ - 20 דקות עד שהם נפוחים ומעט זהובים.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס
לא שמים במקרר? לא. |
איך עושים את העיגולים? מגלגלים ביד. |
קמח תופח או רגיל? רגיל. |
אפשר לעשות אותו מתכון עם קקאו? כן אפשר להוסיף בערך כף וללוש, כדאי לנפות אותו שלא יהיה גושים, הקקאו מר אל תשימי הרבה. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס פרווה גילי ברוך
תודה, יצא מעולה, במקום לעשות כדורים, שטחתי על תבנית תנור ולאחר האפיה חתכתי למעוניינים וכשהתקרר התקשה והיה מעולהההה
היי רות,
נשמע נהדר!! תודה רבה ששיתפת אותנו 🙂
שלום. רציתי לשאול האם לא צריך להוסיף סודה לשתייה?
היי הודיה,
לא במתכון הזה, רק אבקת אפייה.
בהצלחה 🙂
שלום. עוד שאלה איפה שומרים את העוגיות? לכמה זמן הן נשמרות? והאם אפשר להקפיא אותן?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
תודה רבה.
היי הודיה,
אפשר לשמור בחוץ, במקרר או במקפיא. בחוץ יישמרו עד שבוע תלוי כמה חם בחדר. במקרר הן יכולות להחזיק מעמד הרבה זמן תלוי במקרר שלך.
במקפיא כמה חודשים.
בהצלחה!!
שלום. אני רוצה להכין ורציתי לשאול כמה עוגיות יוצאות?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
תודה רבה.
היי הודיה,
יוצאות 30 עוגיות. בהצלחה ושבת שלום!
טעים בטרוף שווה לנסות
שמחים שאהבת, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/