| | | |

מתכון עוגת קרמבו פרווה קלה ללא אפייה!

עוגת קרמבו פרווה בלי אפייה בכלל עם תחתית פריכה ומענגת של ביסקוויטים רכים, שכבה נדיבה של קרם קטיפתי ועשיר וציפוי שוקולדי מפתה שעוטף את הכל במראה בוהק ומהמם
בהשראת: אריאלה יהודה
ציון 4.43 על ידי 21 דירוגים
עוגת קרמבו פרווה

לא מוצאים בחנויות קרמבו או שכבר יקר לקנות אותו? למה שלא תכינו לכבוד שבת עוגת קרמבו פרווה בטעם מעלף ובהכנה הכי קלה שאפשר?

אז… קבלו מתכון לעוגת קרמבו פרווה בלי אפייה בכלל, עם תחתית פריכה ומענגת של ביסקוויטים רכים, שכבה נדיבה של קרם קטיפתי ועשיר וציפוי שוקולדי מפתה שעוטף את הכל במראה בוהק ומהמם.

אז… בואו לקבל את השבת עם פינוק אמיתי של עוגת קרמבו קלה, שתעשה לכל המשפחה שבוע מתוק וענוג וישאיר אותם עם טעם של עוד…

button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אריאלה-יהודה icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אריאלה יהודה [/button]

עוגת קרמבו פרווה
צילום: אריאלה יהודה

למה באמת כדאי לכם: מתכון לעוגת קרמבו פרווה

 

  • אין כמו פינוק לשישי עם עוגת קרמבו פרווה שתעשה למשפחה שבוע מתוק
  • שיא השלמות של מתכון לעוגת קרמבו פרווה בלי אפייה בכלל
  • עוגת ‎קרמבו פרווה בטעמים קטיפתיים ומענגים של קרם צחור, תחתית פריכה וציפוי שוקולדי מהמם

שורה תחתונה: עוגת קרמבו קלה – סכנת התמכרות גדולה…

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת קרמבו פרווה

עוגת קרמבו פרווה

מתכון עוגת קרמבו פרווה קלה ללא אפייה!

עוגת קרמבו פרווה בלי אפייה בכלל עם תחתית פריכה ומענגת של ביסקוויטים רכים, שכבה נדיבה של קרם קטיפתי ועשיר וציפוי שוקולדי מפתה שעוטף את הכל במראה בוהק ומהמם
ציון 4.43 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה יהודה

המצרכים

  • 3 קצפת צמחית
  • 2 חבילות שוקולד פרווה 60 אחוז מוצקי קקאו
  • 10 ביסקוויטים רכים (חפשו בשופרסל כאלה במרקם רך יותר, הכמות אולי יותר, תלוי בגודל התבנית)
  • 2 חפיסות פודינג וניל

אופן ההכנה

  • בתבנית רחבה בינונית (מלבנית או מרובעת) מכינים תחתית ביסקוויטים – אם קניתם במרקם רך לא צריך לטבול בכלום.
  • מקציפים 2 וחצי קצפת צמחית במיקסר ומוסיפים את הפודינג בהדרגה עד לקבלת קרם קצפת יציב
  • מעבירים את הקרם אל התבנית, מיישרים יפה ולאחר מכן ממיסים בבאן מארי (סיר עם מים חמים שעליו שמים קערת זכוכית ) את השוקולד עם השמנת שנותרה.
  • שופכים את השוקולד המומס אל תבנית העוגה ואז מזיזים אותה לצדדים כדי שהשוקולד יימרח בצורה אחידה על העוגה.
  • מעבירים למקרר להתייצבות לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה

הערות וטיפים

אפשר להמיר לשמנת מתוקה?
כן, אך כמובן שהעוגה תהיה חלבית ואז גם אפשר להכין את הציפוי  משוקולד חלב
לא שמים חלב בקצפת הצמחית?
לא, העוגה פרווה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת קרמבו קלה
צילום: אריאלה יהודה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

    1. היי בת אל,
      אפשר לשים אבל העוגה לא תהיה פרווה וגם הקרם יהיה קצת יותר כבד.
      עניין של טעם, אין נכון או לא נכון במקרה הזה.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements