אתם תקפצו מרוב שלמות הטעמים: מתכון למוקפץ ירקות עם פסטה (קל וקליל!)
תקפיצו לכם את היום בטעם מהמם עם מתכון למוקפץ ירקות עם פסטה עסיסית שמכינים בקלילות? מנה יפה, צבעונית ועשירה מצטיינת בשפע עצום של ירקות למוקפץ שנהנים מתיבול אקזוטי ומדויק, אליהם משתדכת בשלמות פסטה מסולסלת להעשרת המנה. ומעל הכל – רוטב טריאקי עמוק ומתקתק שמקפיץ עוד יותר את המנה שתהפוך תוך דקות לאחת הארוחות המשפחתית הכי טעימות שתכינו
מתכון למוקפץ עם ירקות ופסטה

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אתי-שחר icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אתי שחר [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: מתכון למוקפץ
- תקפיצו לכם את היום בטעמים מהממים עם מתכון למוקפץ מושלם בתוספת פסטה עסיסית
- מנה שמצטיינת בשפע עצום של ירקות למוקפץ שנהנים מתיבול אקזוטי ומדויק
- מתכון מוקפץ ירקות מושלם עם פסטה עסיסית שמכינים בקלילות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מתכון למוקפץ

מתכון למוקפץ עם ירקות ופסטה
ציוד
המצרכים
- 1/2 חבילת פסטה קרניים או פסטה חלולה אחרת (200 גרם)
- 1 כף שמן
- 1 בצל גדול פרוס לרבעי רצועות
- 1 קישוא מגורד למקלות
- 1 גזר מגורד למקלות
- פלפל ירוק חתוך לרצועות
- פלפל אדום חתוך לרצועות
- תבלינים:
- 2 כפות סילאן
- 1 כף מרק עוף
- כף פפריקה מתוקה
- כף סויה
- ½ כף כורכום
- פלפל שחור (או ½ פלפלון חריף)
- רוטב טריאקי
אופן ההכנה
- לבשל את הפסטה במי מלח ולסנן
- במקביל, לטגן את הבצל, להוסיף את יתר הירקות, להקפיץ כ-5 דקות, לערבב מדי פעם שיתרככו מעט, אך להשגיח שלא יהיו רכים מדי ולהוסיף את התבלינים, לערבב, להוסיף את הפסטה ולהניח לספיגת טעמים. לבזוק מעל מעט רוטב טריאקי להקפצת המנה
- לגרסה בשרית ניתן להוסיף רצועות חזה עוף או בקר
[adinserter block="4"]




רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים מנחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
