עוגיות בולו משגעות בטעם ממכר
עוגיות בולו , עוגיות טוניסאיות קלאסיות, גם מתוקות וגם פריכות. מתכון עוגיות בולו מפנקות עם שקדים וצימוקים.
רק מי שמכיר את העוגיות האלה יודע כמה שהן טעימות – לבד וכשטובלים אותן בתה או בקפה, עוגיות טוניסאיות מהמטבח של סבתא, שכל ביס מהן מפנק במיוחד ומעלה חיוך.
בולו מתכון קל שכל אחד יכול להכין, ומכיל שקדים וצימוקים להעשרת הטעם. עוגיות עם טעם של עוד וארומה של מבית סבתא. לא מכירים? זה הזמן להכיר את העוגיות הנדירות האלה!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות בולו
- עוגיות בולו מתכון אורגינל מהמטבח הטוניסאי!
- עוגיות פרווה שאפשר להגיש מתי שרק רוצים!
- עוגיות שמשאירות טעם של עוד וקשה להפסיק לאכול מהן!
- מתכון קל וברור שכל אחד יכול להכין בלי בעיה!
שורה תחתונה: מתכון מושלם לעוגיות בולו אורגינל – הכי טעימות שיש להגשה בכל מצב! הנאה מובטחת!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות בולו משגעות בטעם ממכר
המצרכים
- 1 קילו קמח
- 5 ביצים
- ½1 כוסות סוכר
- ½1 כוסות שמן
- ½ כוס צימוקים לבנים
- ½ כוס שקדים (לטחון גס)
- ½ כוס אגוזים (לטחון גס)
- 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)
- 3 שקיות אבקת אפיה (30 גרם)
- ¼ כוס מיץ תפוזים (או מים)
- גרידת תפוזים
- 1 כפית תמצית שקדים
- 1 כף אניס (שומר טחון (אפשר גם בלי))
אופן ההכנה
- נקציף יחדיו את הביצים השלמות עם סוכר, עד שנקבל קצף תפוח.
- ננמיך את מהירות המיקסר, נוסיף לתערובת שלנו שמן ונמשיך בהקצפה.
- נחליף לוו גיטרה ונוסיף כעת את כל שאר המצרכים ונותנים ערבוב קטן.
- נותנים לבלילה לנוח כעשרים דקות .
- עם הידיים, נחלק לכדורים קטנים קטנים, בערך בגודל כדור פינג פונג כל אחד.
- נכסה משטח בשומשום, ניצור מהעיגולים צורה שבאמצעה נשים שקד, ונגלגל כל עוגייה בשומשום.
- על מגש מכוסה נייר אפייה נניח את העוגיות ונכניס לאפייה בתנור על 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה - בערך 20 דקות.
שאלות נפוצות: עוגיות בולו טוניסאות
אפשר להכין עם תופח? את מוזמנת לנסות, אישית לא ניסיתי. |
אפשר לשאול מה המאפה הזה בבקשה? עוגות מאוד טעימות ומעט קשות, במקור תוניסאות. טעים לטבול בכוס תה או קפה. |
בוקר טוב שרה! בלי שמרים? ללא שמרים. |
השקדים והאגוזים להכניס שלמים? את האגוזים והשקדים לטחון אפשר גס. . |
איך יוצא לך צורה סימטרית לכל העוגיות זה בשבלונה? לא עם הידיים. |
הבמה כולה שלכם:
"תודה רבה לך.
עוגיות מדהימות. בטעם של עוד!"
רות נתן
"גם אני הכנתי. יצא נפלא .
מתכון נהדר. מומלץ ביותר.!"
לאה לוי
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
הבולו נהדר עשיתי ואהבו
היי גילה,
שמחים שאהבתם!!
וואוו יצא מהמם.
תודה רבה. האיש והילדים טורפים אותן. הכנתי ללא שקדים וחצי עם שומשום וחצי ללא- ככה סתם לנסות- אבל אין ספק שהשומשום מנצח בגדול. עם קפה ובלעדיו, הן נהדרות. תודה על המתכון.
היי אפרת,
בבקשה, שמחים מאוד שנהניתם כל כך מהעוגיות 🙂
לדעתי אמי הכינה את הבולו מבצק שמרים
יש לך מתכון כזה??
היי חלי, בולו מגיע בכמה גרסאות, הטוניסאית היא יותר עוגייה, הטריפולטאית זה מה שחיפשת. קבלי מתכון מסודר וסרטון הכנה, בקישור כאן, ותמסרי ד"ש לאמא. בתיאבון!