| | |

מתכון לדג סלמון בטעם שלמות

מתכון לדג סלמון במרינדה. מנה חגיגית ועשירה לדג עסיסי במיוחד!
בהשראת: אילנה אברהם
ציון 4.28 על ידי 36 דירוגים
רוטב לדג סלמון בתנור, מתכון לדג סלומון ברוטב

מתכון לדג סלמון במרינדה משגעת, שמשדרגת כל ביס! מנה טעימה וחגיגית שמכינים בקלות!

רוצים לשדר יוקרתיות בשולחן הארוחה? ארוחה שכוללת דגים ללא ספק משדרת יוקרה ואיכות, ואם מכינים אותה גם טעימה אז בכלל קניתם את האורחים! קבלו מתכון שיקל עליכם את העבודה ושיעזור לכם להרשים את האורחים בכלום מאמץ!

מתכון לדג סלמון ברוטב משגע שיקפיץ את הטעמים ויהיה קשה מאוד להפסיק לאכול ממנו. ותזכרו שהסוד נמצא ברוטב – רוטב לדג סלמון בתנור – זה אחד המתכונים הכי קלים שיש וישאיר לכם הרבה זמן לכל מה שיתחשק לכם לעשות. 

רוטב לדג סלמון בתנור, מתכון לדג סלמון ברוטב
צילום: אילנה אברהם

למה באמת כדאי לכם: מתכון לדג סלמון

  • ארוחת דגים משדרגת יוקרה ואיכות ומרשימה את האורחים בקלות!
  • דגים ובהם דג הסלמון מזינים מאוד וחשובים לצריכה בתפריט השבועי!
  • מתכון שמכינים במהירות כזו שתשאיר גם אתכם המומים!
  • מנה יכולה להיות מנה עיקרית או מנה ראשונה – לבחירה!

שורה תחתונה: אין ארוחת שבת ללא דג, ואם כבר דגים אז ברור שמכינים מתכון לדג סלמון בתנור!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

רוטב לדג סלמון בתנור, מתכון לדג סלומון ברוטב

מתכון לדג סלמון בטעם שלמות

מתכון לדג סלמון במרינדה. מנה חגיגית ועשירה לדג עסיסי במיוחד!
ציון 4.28 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה אברהם

ציוד

תבנית בינונית לתנור

המצרכים

  • נתחי סלמון טריים (כמה שאוהבים - אפשר גם חתיכה שלמה)
  • 1 לימון
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 כפות סילן
  • 1 כף שמן זית/רגיל
  • ג׳ינג׳ר טרי (מעט )
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • צ׳ילי גרוס (מעט )
  • ענפי טימין (מעט )

אופן ההכנה

  • לרפד תבנית בנייר אפייה, ולהניח אל נתחי הסלמון בה.

שלב ראשון מפזרים:

  • מלח, פלפל שחור, שום גבישי, צ'ילי גרוס.
  • מכניסים לגריל או תנור מחומם על 200 מעלות ואופים במשך 7-8 דקות בערך.

שלב שני נכין מרינדה:

  • מיץ מלימון שלם כף שום כתוש 2 כפות סילן כף עם מעט שמן זית או רגיל ג׳ינג׳ר טרי, פלפל שחור, ומעט צ׳ילי גרוס, לערבב הכל טוב טוב.
  • מוציאים את הסלמון ומזלפים מעל את המרינדה, להניח פלחי לימון וכמה ענפי טימין (נותן עוד יותר טעם).
  • ומכניסים לגריל או לתנור מחומם ל-200 מעלות לעוד כ-5 דקות וזהו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון לדג סלמון

האם מורדים את העור מאחורה?
אין צורך.
נראה מושלם אשמח למתכון זה פילה טרי או או קפוא מה עדיף?
טרי.

 


הבמה כולה שלכם:
רוטב לדג סלומון בתנור, מתכון לדג סלומון ברוטב
צילום: מיטל אדרי

"עכשיו עשיתי מעדן!"
מיטל אדרי


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Ilana Avraham

Similar Posts

4.28 from 36 votes (36 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements