Go Back
פשטידת תירס

פשטידת תירס פרווה קלה ומטריפה

פשטידת תירס פרווה וקלה ללא חלב, עם גרגירים עסיסיים, קרם קוקוס אקזוטי, בצל מתקתק ומלא שומשום מתפצפץ מעל. כמה דקות הכנה ויש לכם בוקר טעים במיוחד או ערב משפחתי מפנק
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

ציוד

תבנית מרובעת משומנת

המצרכים

  • בצל גדול
  • שמן זית
  • 4 ביצים (מומלץ אורגניות)
  • קופסא גדולה של קרם קוקוס (ארוי די מומלץ)
  • כוס תירס קפוא שטוף ומסונן
  • בצל מאודה
  • חופן גדול של פטרוזיליה/שמיר קצוצים
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל
  • כוס קמח כוסמין מלא (אפשר להחליף בקמח קינואה/עדשים)
  • כפית אבקת אפייה
  • שומשום

אופן ההכנה

  • לאדות קלות את הבצל בכף שמן זית, לטרוף בקערה 4 ביצים ולהוסיף קרם קוקוס, תירס שטוף, בצל מאודה ופטרוזיליה.
  • לתבל באגוז מוסקט, מלח ופלפל, לטרוף היטב את הכל ולהוסיף כוס קמח כוסמין מלא עם כפית אבקת אפייה.
  • להעביר לתבנית מרובעת משומנת, לזרות המון שומשום מלמעלה ולהכניס לתנור מחומם על 170 למשך 30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.