Advertisements
| |

פשטידת בטטה במחבת

שילוב טעמים מענג וחלומי
בהשראת: אילנה לוי
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
פשטידת בטטה
Advertisements

אם יש פשטידה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול, זו פשטידת הבטטה האגדית זו שתמיד תקשט לכם את יומכם!

קבלו מתכון לפשטידת בטטה מדהימה שמכינים בקלי קלות במחבת, המשלבת טעמים עדינים של בטטות מתוקות עם בצל, בקראסט פריך מבחוץ עם רכות מושלמת בפנים.

פשטידה קלה ומאוד קלה להכנה שבמהירות תהפוך לארוחה החביבה עליכם בשבוע. ביס אחד והטעמים נשארים איתכם עד סוף היום!

מתכון באדיבות: אילנה לוי

ספר המתכונים של אילנה לוי

 

פשטידת בטטה

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פשטידת בטטה

פשטידת בטטה במחבת

שילוב טעמים מענג וחלומי
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה לוי
Advertisements

המצרכים

  • 2 בטטות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 5 ביצים L
  • בצל מטוגן (לא חובה)
  • 3 כפות שמן
Advertisements

אופן ההכנה

  • מקלפים את הבטטות ומגרדים בפומפיה עבה. מוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ו-5 ביצים גדולות. אפשר להוסיף בצל מטוגן. מערבבים הכל היטב.
  • מחממים מחבת רחבה עם 3 כפות שמן, לשפוך את תערובת הבטטה ולשטח.
  • מטגנים על אש גבוהה כרבע שעה. מנענעים את המחבת וכאשר הפשטידה זזה כך נדע שהיא עשויה ולא תתפרק.
  • מורידים מהאש, מניחים בצלחת שטוחה ורחבה על הפשטידה והופכים בזהירות. מחליקים את הפשטידה בחזרה למחבת כשהצד הלא עשוי כלפי מטה.
  • מטגנים כעשר דקות על להבה גבוהה ועוד כרבע שעה על אש נמוכה. לא לכסות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

Advertisements

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי פשטידת בטטה זו? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פשטידת בטטה – אילנה לוי

Advertisements

Similar Posts

3 Comments

  1. פשטידה מעולה, מפתיע כמה קל וטעים! החלפנו פטרוזיליה בבזיליקום, משדרג מאוד ויוצא מדהים! הכפלנו כמויות. יוצא נהדר גם בלי הבצל וחוסך התעסקות,דמעות וטיגון. בישלנו במחבת ענקית. כדי להפוך פרשנו נייר אפייה מעל, מעליו חתיכה תואמת נייר כסף רחב. סגרנו עם קרש חיתוך גדול. הפכנו בקלות לקרש ואז הגלשנו למחבת בחזרה. תודה אילנה! מכינים לפחות פעם בשבוע

  2. 5 stars
    תודה על המתכון, ממש קל עם מרכיבים פשוטים שנמצאים בכל בית? .עשיתי ויצא טעים ומשגע, אבל הבעיה בלהפוך שישאר שלם. אני פשוט לא הצלחתי להפוך אותו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements