| | | | | | | |

פשטידת בצל וגבינות קלה וטעימה

מתכון אולטימטיבי של פשטידת בצל וגבינות מהממת ביופייה, טעימה בטירוף וקלילה להכנה עם טעם מופלא של בצל מתקתק, גבינות רכות ונמסות ועשבי תיבול שמעצימים החוויה
בהשראת: סתיו סעדון
ציון 4.29 על ידי 21 דירוגים
פשטידת בצל וגבינות

העולם אולי נחלק לאילו שאוהבים בצל ואילו שפחות, אבל כשמדובר במנה מהממת ממש של פשטידת בצל וגבינות – אין ספק שכווולם יאהבו ויטרפו עד הפירור האחרון.

אז אם יש לכם במגירה כמה בצלים שאתם לא יודעים מה לעשות איתם – עוד כמה דקות תנחת לכם על השולחן פשטידת בצל מהממת ביופייה, טעימה בטירוף, קלילה להכנה, שלא מצריכה הרבה כלים והתעסקויות..

עם שפע של בצל מתקתק ומלא עסיסיות, מגוון גבינות רכות ונמסות בפה ועשבי תיבול שמעצימים את כל החוויה – כל מה שצריך זה סלט קטן בצד וידיעה ברורה שאחרי שתטעמו אותה – לא תרצו להכין אף מתכון לפשטידת בצל אחר…

ספר המתכונים של סתיו סעדון

פשטידת בצל
צילום: סתיו סעדון

למה באמת כדאי לכם: פשטידת בצל

 

  • פשטידת בצל קלה ומהממת ביופייה, טעימה בטירוף, קלילה להכנה
  • שפע בצל מתקתק ועסיסי, מגוון גבינות רכות ונמסות בפה ועשבי תיבול שמעצימים את החוויה

שורה תחתונה: כולם יאהבו ויטרפו עד הפירור האחרון

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? פשטידת בצל

פשטידת בצל וגבינות

פשטידת בצל וגבינות קלה וטעימה

מתכון אולטימטיבי של פשטידת בצל וגבינות מהממת ביופייה, טעימה בטירוף וקלילה להכנה עם טעם מופלא של בצל מתקתק, גבינות רכות ונמסות ועשבי תיבול שמעצימים החוויה
ציון 4.29 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: סתיו סעדון

המצרכים

  • 5 בצלים גדולים קצוצים
  • 5 ביצים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה/לבישול (250 מ"ל )
  • ¾ כוס קמח תופח
  • ½2 כפות קורנפלור
  • 100 גרם מוצרלה מגורדת
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 100 גרם בולגרית מפוררת
  • צרור עלי בזיליקום
  • ½ כפית אגוז מוסקט
  • 3-4 גבעולי טימין (רק העלים)
  • ½1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • אופציה - 50 גרם מוצרלה לפיזור מעל

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה קלה. מניחים בצד להתקרר.
  • בעזרת מטרפה מערבבים בקערה נפרדת את כל יתר המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושי קמח.
  • מצרפים את הבצל הזהוב אל הקערה ומערבבים היטב.
  • משמנים תבנית פיירקס / אלומיניום עגולה היטב ושופכים את הבלילה פנימה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-25 דקות או עד שהיא מזהיבה מספיק. ניתן להכניס קיסם למרכז הפשטידה ולבדוק שהוא יוצא יבש, כך נדע שהפשטידה אפויה מספיק
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פשטידת בצל וגבינות
צילום: סתיו סעדון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אמצע שבוע ונגמרו הרעיונות לארוחה? פשטידה מטריפה זו תמיד התשובה:

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4.29 from 21 votes (21 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements