אז יש סלט ירוק, ויש סלט ירקות קצוץ דק-דק, יש סלט עלים ויש סלט כרוב לבן, שבטוח הכנתם כבר אלףףף פעם!
א-בל למנה המהממת הזו של סלט כרוב סגול ומנגו כתום – אין באמת תחליף, הוא טעים במיוחד ומיוחד במינו, יפהפה במראה, ומכיל המון נוגדי חימצון וויטמין C בריאים + יש לנו טריק מנצח לשמירת הצבעים העזים של הירקות הנפלאים
שילוב מהמם של כרוב סגול בשרני, קוביות מנגו טרופיות עסיסיות, גזר כתמתם ומשגע, תיבול מושלם ובוטנים קלויים לקראנצ'יות ממכרת – ויש לכם את ה-סלט ה-יפה, ה-טעים, ה-מיוחד שיקשט כל שולחן חג ויהווה תוספת נפלאה לכל ארוחה!
למה באמת כדאי לכם: סלט כרוב סגול
- סלט כרוב וגזר במראה יפהפה והכנה קלילה (כולל רוטב לסלט כרוב)
- מתכון עם טריק מנצח לשמירת הצבעים העזים של הירקות הנפלאים
- קיץ על הצלחת עם סלט כרוב אדום וגזר מרהיב, מנגו טרופי וגזר נשכני…
שורה תחתונה: ה-סלט ה-יפה, ה-טעים, ה-מיוחד שיקשט כל שולחן חג ויהווה תוספת נפלאה לכל ארוחה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? סלט כרוב סגול
סלט כרוב סגול משגע עם רוטב
המצרכים
- ¼ ראש כרוב סגול חתוך דק דק
- ½ בצל סגול חתוך לרצועות
- 1 גזר חתוך לג׳וליאנים
- חופן בוטנים
- 1 מנגו חתוך לקוביות
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- כפית סילאן ללא סוכר
- ¼ כפית מלח או לפי הטעם
- מעט פלפל שחור
- 2 כפות לימון סחוט טרי
אופן ההכנה
- מערבבים יחד את כל הירקות ובכלי נפרד משקשקים את כל חומרי הרוטב, מזלפים מעל ומפזרים חופן בוטנים קלויים, מערבבים בעדינות.
- לאחר חיתוך של הכרוב הסגול, שוטפת ושמה לקערה עם מים קרים
- שהצבע יתייצב ולא יצבע את המנגו או הגזר.
- טיפ קטן וחשוב!! לאחר חיתוך הכרוב לג׳וליאנים מכניסים אותו למים קרים, כך שהצבע העז שלו יישאר יציב ולא יצבע את שאר המרכיבים. מסננים ומערבבים עם שאר הירקות
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: צביה אורן
ילך גם עם בוטנים מסוכרים?
היי חני,
נשמע מטריף!! תיהני 🙂
היי
נראה מצויין.
הבוטנים מלוחים או רק קלויים?
היי אדוה,
אפשר קלויים מלוחים או ללא מלח, לבחירתך.
בהצלחה 🙂