ארטיק אבטיח תוצרת בית
הימים חמים ומחפשים משהו מרענן, מתוק ובריא? לכו על מעדן קפוא מיוחד במינו והכינו בקלות ארטיק אבטיח ביתי שהילדים לא יפסיקו לנשנש.
הוא ארטיק טבעי ובריא, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל מלאכותיים וכולל את הפרי האדום הכי טעים שיש, א-בל גם את הלבן של הקליפה שעשירה בהמון ויטמינים ומינרלים, סידן, ברזל, מגנזיום וחומרים נוגדי חימצון.
פשוט, טבעי, מפנק, מרענן, מתוק בזכות עגבניות שרי מתקתקות, ויעשה לכם שמח וקריר בפה בימי קיץ חמים במיוחד
למה באמת כדאי לכם: ארטיק אבטיח
- לא לשכוח להוסיף גם את הלבן של הקליפה שלפני הקליפה הירוקה
- ארטיק ללא סוכר שמהווה מעדן קפוא מיוחד במינו
- כשיש ארטיק קרח במקפיא – אין ספק שהילדים לא יפסיקו לנשנש
שורה תחתונה: קרטיב שעושה שמח וקריר בפה בימי קיץ חמים במיוחד
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? ארטיק אבטיח
ארטיק אבטיח תוצרת בית
המצרכים
- פלחי אבטיח בכמות שרוצים להכין (לא לשכוח להוסיף את הלבן של הקליפה)
- 3 עגבניות שרי מתוקות
אופן ההכנה
- מכניסים לבלנדר פלחי אבטיח ועגבניות שרי וטוחנים עד למרקם חלק ואחיד ומימי
- ממלאים בתוך תבניות הקפאה מתאימות, ובשלב זה אפשר להוסיף גם כמה פירות יער שאוהבים.
- מקפיאים לפחות לארבע שעות.
הערות וטיפים
- הסוד לשחרור את המכסה בלי שהארטיק ייהרס הוא פשוט להמתין כמה דקות, לסובב את המקל מעט ולהוציא
רק עוד דבר אחד אחרון!
בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.
עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!
מקור: צביה אורן