חטיף שיבולת שועל בקערה אחת!
מכירים את החטיף המהמם נייצ'ר ואלי שכולו פריכות מענגת ומתיקות ממכרת?
אז היום החלטנו להכין אותו בבית ותאמינו לנו הוא בוודאות טעים יותר מהמקור, בריא ויעלה לכם הרבה הרבה פחות.
כל מה שצריך כדי להכין חטיף שיבולת שועל ביתי הוא קערה אחת וכמה דקות הכנה שאחריה תתענגו על ביס חלומי וקראנצ'י עם עושר טעמים מתוק ושילוב מנצח של שוקולד צ'יפס, קצת קקאו, קוקוס וחמאת שקדים נימוחה
למה באמת כדאי לכם: חטיף שיבולת שועל
- למה לבזבז כסף על חטיפים קנויים כשאפשר להכין בבית בקלות?
- שילוב מושלם של שיבולת שועל קריספית, שוקולד צ'יפס, קצת קקאו, קוקוס וחמאת שקדים
שורה תחתונה: קערה אחת, כמה דקות הכנה = ביס חלומי וקראנצ'י במיוחד
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
חטיף שיבולת שועל
חטיף שיבולת שועל בקערה אחת!
המצרכים
- ½2 כוסות שיבולת שועל דקה (להכנה מהירה)
- ½ כוס שיבולת שועל עבה
- ½ כוס סוכר חום
- ½ כוס פצפוצי שוקולד צ'יפס
- 2 כפות שטוחות קקאו
- ¾ כוס שמן קוקוס
- 2 כפות דבש
- כף חמאת שקדים טבעית
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180-200 מעלות מראש ובינתיים מערבבים את כל החומרים בקערה אחת עד לתערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומהדקים היטב את הבלילה לעובי דק דק בערך 1 ס״מ
- (התערובת מספיקה לתבנית אחת אז פשוט לשטח על כולה).
- אופים בתנור כ-15 דקות ומייד כשמוציאים חותכים לרצועות מלבניות בעזרת חותכן.
- משאירים לקירור במקום מוצל לפחות שעה, מוציאים את הרצועות בעזרת פלטה או סכין בזהירות, ושומרים במקום ללא לחות.
רק עוד דבר אחד אחרון!
בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.
עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותיהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!
מקור: חיה ללונק
מוזמנים לעקוב גם בדף Chaya Lelonek | באינסטגרם @chayaleloneck | בטיקטוק | לקייטרינג, מגשי אירוח ועוד: 0549572933
אפשר להוסיף גם אגוזי פקאן קצוצים גס. אגוזי מלך. צימוקים. אגוזי לוז ועוד. זה יעשיר מאוד את הטעם ובמקום דבש אפשר סירופ מייפל
היי ורד,
תודה רבה ששיתפת אותנו בטיפים הנהדרים שלך 🙂