פוטטוס ביתיים כמו במקדונלדס טעימים בטירופים!!!
אתם מכירים אותם ממקדונלדס, אבל אתם לגמרי לגמרי יכולים להכין אותם גם בבית בגרסה הרבה הרבה יותר טעימה שתפנק את כל בני המשפחה!
אז… קבלו אותם במחיאות כפיים שמנוניות – פוטטוס ביתיים בול כמו של מקדונלדס קלילים להכנה, טעימים בטירופים, מהממים ביופיים, קריספיים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים…
זה הזמן להכין את המטבלים בצד ולפתוח ערב חגיגי מול הטלוויזיה, להזמין לאירוח מפנק במרפסת או להקפיץ כל ארוחה עם תוספת מהממת. רק זהירות, הם ייחטפו ראשונים, אז נא להכין מהם מָלַאנְתַּלָּפִים…
למה באמת כדאי לכם: פוטטוס ביתיים
-
קריספיים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים
-
טעימים בטירופים ומושלמים לערב חוויתי מול הטלוויזיה
- הם ייחטפו ראשונים, אז נא להכין מהם מָלַאנְתַּלָּפִים…
שורה תחתונה: מי צריך ללכת למקדונלדס?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? פוטטוס ביתיים
פוטטוס ביתיים כמו במקדונלדס טעימים בטירופים!!!
המצרכים
- 6 תפוחי אדמה עם הקליפה
- כף קורנפלור (אפשר במקום קמח וחצי כפית אבקת אפייה)
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- ½ כפית פפריקה
- לתיבול: מלח וקייג'ין או תבלין פילדלפיה, מג'יק ספייסי, גריל עוף, או פפריקה מתוקה עם חריפה ביחד
אופן ההכנה
- נשטוף ונחתוך את תפוחי האדמה לחצי וכל חצי לעוד חצי ואז באמצע לרוחב כך שיצא לנו 8 משולשים.
- נמלא סיר עם מים ונבשל את תפוחי אדמה רק עד טיפה ריכוך, רבע שעה גג שלא יהיה פירה
- נעביר למסננת ונחכה לקירור מוחלטט.
- בקערה נערבב קורנפלור, מלח, פלפל שחור ופפריקה. נכניס תפוח אדמה לתערובת, ננער אותו עם היד ונשאיר רק שכבה דקה של ציפוי.
- נטגן בשמן עמוק עד קבלת צבע יפה, נוציא ישר למסננת וישר נתבל באחד מהתיבולים שבחרתם
הערות וטיפים
- אפשר גם בתנור או בסיר טיגון בריא עם 2 כפות שמן
הבמה כולה שלכם:
"תודה על פוטטוס מושלמים"
ספיר שליו
"שיגעת אותי!!!"
נופר חג'ג'
"אין עלייך????"
אוולין גבריס
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!
100ההמממםםםם
היי ליבי,
שמחים מאוד שאהבת את הפוטטוס, הם באמת מעולים!