|

מתכון לעוגת שוקולד קלאסית

מתכון קל לעוגת שוקולד קלאסית, ללא קקאו, טעימה ומפנקת לכל המשפחה!
בהשראת: מרסל אזולאי
ציון 4.32 על ידי 45 דירוגים
מתכון לעוגת שוקולד קלאסית ללא קקאו

מתכון לעוגת שוקולד קלאסית ללא קקאו! עוגת שוקולד פשוטה, עשירה, טעימה ומפנקת!

 

אין עוגה מפנקת יותר מעוגת שוקולד, ולא משנה כמה זמן לוקח להכין, עוגת שוקולד עסיסית היא הפינוק הכי מושלם שיכול להיות! אז מכל מתכוני עוגות השוקולד יש לי מתכון לעוגת שוקולד מושלמת והכי טעימה שיש!

 

המתכון קל להכנה ותקבלו עוגת שוקולד עסיסית, טעימה ומפנקת שכל המשפחה תלקק את האצבעות! אפשר המתכון חלבי, אבל מי שרוצה עוגת שוקולד פרווה, יכול למצוא חלופה לשמנת ברגע. כל כך טעימה שחובה להכין, לטעום ולהתפנק עם כל המשפחה!

מתכון לעוגת שוקולד קלאסית ללא קקאו
צילום: מרסל אזולאי

למה באמת כדאי לכם: מתכון לעוגת שוקולד

  • אין מפנק יותר מעוגת שוקולד עשירה ומפנקת!
  • מכילה רכיבים איכותיים והכי טעימה שיש!
  • קלה להכנה ובכלום זמן יש לכם עוגת שוקולד משכרת חושים בבית!
  • כל כך טעימה שכדאי לשים לב שהילדים לא רבים על הביס האחרון!

שורה תחתונה: המפתח לאושר נמצא בכמות הפינוקים והחיוכים. העוגה הזו תעלה את האושר ברגע!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון לעוגת שוקולד קלאסית ללא קקאו

מתכון לעוגת שוקולד קלאסית

מתכון קל לעוגת שוקולד קלאסית, ללא קקאו, טעימה ומפנקת לכל המשפחה!
ציון 4.32 על ידי 45 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרסל אזולאי

ציוד

תבנית בגודל 26/24 ס״מ

המצרכים

לבלילת העוגה:

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח
  • ½ כוס שמן
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 1 חבילה שמנת מתוקה (250 מ"ל)

לקרם שוקולד - מילוי:

  • ½ חבילה שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם)

אופן ההכנה

הכנת הבלילה:

  • מפרידים את הביצים. בקערת מיקסר, מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • מוסיפים לחלמונים את השמן, מערבבים מעט.
  • ממיסים את השוקולד המריר עם קופסה שלמה של שמנת מתוקה.
  • לצנן ואז מוסיפים לקערת החלמונים. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את תערובת החלבונים בצורת עטיפה ומקפלים היטב.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות במשך כ 40-30 דקות.

הכנת קרם השוקולד:

  • ממיסים שוקולד מריר עם חצי קופסה של שמנת מתוקה.
  • מוציאים את העוגה מהתנור שופכים את הקרם מעל, ומפזרים חלבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון לעוגת שוקולד  

לשפוך את הקרם על העוגה שהיא חמה או קרה?
העוגה יכולה להיות חמה והקרם צריך להיות קר. אחד צריך להיות קר או העוגה או הקרם.
אז בסך הכל כמה שמים שמנת מתוקה וכמה שוקולד מריר?
לעוגה שמנת מתוקה אחת, ולקרם חצי שמנת מתוקה ביחד שמנת וחצי!. 2 שוקולד לבלילה ו- 1 שוקולד לקרם.
אפשר להוסיף שוקולד חלב?
אפשר גם שוקולד חלב.
עוגה יפה ומנצחת הנגיעות על הגנאש זה סוכריות לבנות או שוקולד לבן מגורד?
זה חלבה.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגה שוקולד קלאסית ללא קקאו
צילום: רותי טרבלסי

"תודה על המתכון המנצח!"
רותי טרבלסי


רק עוד דבר אחד אחרון!

הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?

 

מקור: מרסל אזולאי

Similar Posts

6 Comments

  1. מדוע בכל המתכונים לעוגות שוקולד. הציפוי עם שמנת ושוקולד. יש מי שרגיש לשמנת גם אם היא פרווה..
    אין קרם עם שמן או מחמאה ושוקולד?

    1. אפשר כשהעוגה יוצאת מהתנור( חייבת להיות חמה ממש) לשים קוביות שוקולד על העוגה וכשהם נמסות לגמרי- לוקח להם בערך 10 דק'-למרוח אותם עם כף ויוצא טעים ממשש מניסיון.

      1. היי הודיה,
        וואו, איזה טיפ מהמם. עשית לנו חשק להכין את העוגה ולשים עליה את השוקולד ככה.
        תודה רבה ששיתפת אותנו בידע שלך, מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ החדשה שלנו כדי לקבל מתכונים מעולים ישירות אלייך כל יום!

4.32 from 45 votes (45 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements