עוגיות שיבולת שועל ושוקולד מריר
מתכון מושלם של עוגיות שיבולת שועל שמזכירות עוגיות שוקולד צ׳יפס. הכנה קלה ומצרכים טובים וקיבלתם ביס קראנצ'י עשיר ומתוק ליד הקפה במרקם קריספי ממכר ושוקולדיות נוטפת...
יש שקוראים להן עוגיות גרנולה, אחרים מזהים אותן בשם עוגיות קוואקר או עוגיות שיבולת שועל…
ואנחנו? אנחנו אוהבים אותן בכל שם ובכל מצב, ולכן תמיד קוראים להן לבוא ולשמח את הבטן ואת הלב שלנו בטעמים עשירים, מרקם קריספי ממכר, שוקולדיות נוטפת וחמוציות עסיסיות.
השילוב המנצח הזה בין עוגיות שיבולת שועל לעוגיות שוקולד צ׳יפס זה השיחוק האמיתי כאן, ועם הכנה הכי קלה ומצרכים טובים ואיכותיים – לא תוכלו לבקש ביס קראנצ'י ומתוק יותר ליד הקפה!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות שיבולת שועל
- לא תוכלו לבקש ביס קראנצ'י ומתוק יותר ליד הקפה!
- מרקם קריספי ממכר, שוקולדיות נוטפת וחמוציות עסיסיות.
- הכנה הכי קלה עם מצרכים טובים ואיכותיים
שורה תחתונה: שילוב מנצח בין עוגיות שיבולת שועל לעוגיות שוקולד צ׳יפס
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגיות שיבולת שועל
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד מריר
מתכון מושלם של עוגיות שיבולת שועל שמזכירות עוגיות שוקולד צ׳יפס. הכנה קלה ומצרכים טובים וקיבלתם ביס קראנצ'י עשיר ומתוק ליד הקפה במרקם קריספי ממכר ושוקולדיות נוטפת...
לדרג
המצרכים
- 1 כוס קמח מלא
- 3 כוסות שיבולת שועל דק
- 150 גרם חמאה
- ¼1 כוס סוכר חום
- ¼ כוס מים
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1 כפית קינמון
- 1 ביצה
- קורט מלח
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס (100 גרם)
- 1 כוס צימוקים או חמוציות. (100 גרם)
- 1 כוס שוקולד צ׳יפס שוקולד מריר (100 גרם)
אופן ההכנה
- לערבב הכל במיקסר עם וו גיטרה עד קבלת מרקם אחיד, להוסיף אגוזים, צימוקים ושוקולד ולערבב שוב.
- ליצור כדורים ודוחסים עם האצבע בידיים רטובות מעט. לשטח ולפזר למעלה עוד קצת שוקולד וללחוץ אותו עם האצבע.
- לשים בתבנית מרופדת במרווחים שווים, לאפות עד השחמה כ-15 דקות על 160 מעלות עד להשחמה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הבמה כולה שלכם:
"וואו איזה טעימות ברמות"
חנה אקוקה
רק עוד דבר אחד אחרון!
חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?
- עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!
מקור: צביה אורן
טעים בטירף
היי ישראל,
מסכימים איתך לגמרי!
מוזמן להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו 🙂
האם ניתן להכין את אותו מתכון בדיוק רק ללא סוכר?
היי אפרת,
אכן כן. אנחנו אוהבים מאוד להשתמש בממתיקים טבעיים, וההמלצה שלנו היא מונק פרוט (כמו סוכר, ללא טעם לוואי, קלוריות או ערך גליקמי). אם קשה להשיג, אפשר להשתמש בממתיקים של חברת סוויטנגו.
לחילופין, אפשר גם לשים מייפל טהור או דבש.
בהצלחה 🙂
לא מתאים לסכרתיים חשוב לציין זאת
היי ראובן,
המתכון אינו מתיימר להיות ללא סוכר ולכן אין סיבה לציין זאת באופן ספציפי.
עם זאת, ניתן להפוך את המתכון לכזה אם מורידים את השוקולד והחמוציות/צימוקים, ובמקום סוכר משתמשים בממתיק טבעי ללא ערך גליקמי ובקמח שקדים במקום בקמח מלא.
בהצלחה 🙂