מאפינס שוקולד פררו רושה פשוטים
כבר הכנתם פינוק מתוק לשבת? עדיין מתלבטים? אז זהו, ברגע זה נגמרה ההתלבטות כי השבת הזו אתם הולכים לקבל עם עוגות מטריפות ויפהפיות שבאמת יעשו לכם עונג של שבת…
אז… מוכנים לקבל אותם – וגם מלא מחמאות? מתכון מושלם של מאפינס שוקולד – מיני עוגות פררו רושה בשילוב מהפנט של אגוזי לוז קריספיים, שוקולד מריר רך, ניחוחות וניל מהממים ומרקם רך ועשיר בזכות קמחים טובים וחומרים בריאים.
ההכנה פשוטה למדי, והתוצאה לאחר אפייה קצרצרה היא ביס חלומי מופתי שבאמת עושה את השבת למתוקה במיוחד, ומתאים לא פחות לכל אירוח ספונטני שבו גם רוצים להרשים וגם לקבל מחיאות כפיים…
למה באמת כדאי לכם: מאפינס שוקולד
- הכנה קלה, אפייה קצרה, הנאה אינסופית…
- ביס חלומי מופתי שיעשה לכם יום מתוק במיוחד
- נהדרים גם לאירוח ספונטני שבו גם רוצים להרשים וגם לקבל מחיאות כפיים…
שורה תחתונה: כבר הכנתם פינוק מתוק לשבת? כי העוגות המטריפות האלו יבואו לכם בול!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מאפינס שוקולד
מאפינס שוקולד פררו רושה פשוטים
המצרכים
- 2 ביצים
- ½ כוס סוכר חום
- ½ כוס שמן נייטרלי כמו זרעי ענבים ( (או שמן קוקוס מומס))
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף גדושה ממרח אגוזי לוז טבעי
- 1 כוס כוס חלב צמחי (ללא תוספת סוכר)
- 3 כפות גדושות קקאו
- ¼1 כוס קמח כוסמין מלא / לבן
- 1 כפית שטוחה אבקת אפיה
- 50 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ דק
- ⅓ כוס אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה
- טורפים במשך כמה דקות את הביצים עם הסוכר והשמן, מוסיפים את החלב הצמחי, תמצית וניל וממרח אגוזי לוז וממשיכים לטרוף לקבלת תערובת אחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח עם אבקת קקאו ואבקת אפיה, מוסיפים גם את האגוזים ושוקולד מריר קצוצים (משאירים מעט בצד בכדי לפזר מלמעלה).
- מערבבים עד לאיחוד ומעבירים למנג׳טים אישיים. זורים מעט אגוזי לוז ושוקולד מריר מעל כל עוגה. מכניסים לתנור שחומם על חום של 170 לאפיה של כ-17-20 דקות,
- שימו לב לא לייבש את המאפינס.