פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות
הגיע הזמן להתמודד עם הפחדים ולהכין את הפחזניות הכי מושלמות שתמיד מצליחות.
פחזניות אווריריות ופריכות במילוי קרם וניל ענני ומפנק, וצבע זהב מהמם שתמיד עושה חשק לאכול עוד.
לא צריך שף או קונדיטור כדי להכין פחזניות קלות וקלילות אלה, אז הגיע הזמן לשכוח מהתירוצים ולרוץ להכין!
פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות
ציוד
המצרכים
לבצק:
- 1 כוס חלב ( 3%)
- 1 כף סוכר
- ½ כפית מלח
- 1 כוס קמח
- 1 חבילה חמאה (100 גרם)
לקרם:
- 1 חבילה אינסטנט פודינג ניל (80 גרם)
- ¾ כוס חלב
- 1 חבילה קצפת מתוקה 38% (250 מ"ל)
- 2 שקיות של סוכר וניל (20 גרם)
אופן ההכנה
- לשים את כל החומרים של הבצק (בלי הקמח) בסיר על האש ותוך כדי ערבוב מביאים לרתיחה.
- לאחר מכן זאת מורידים מהאש - ומוסיפים כוס קמח תוך כדי ערבוב.
- מערבבים במיקסר 2 דקות כדי להוציא את האדים.
- מוסיפים 3 ביצים בגודל L אחת אחרי השנייה (לא ביחד) תוך כדי ערבוב.
- מזלפים את הבצק על התבנית, בגודל בערך כמו סלוטייפ.
- מכניסים לתנור שחומם מראש, ב-180 מעלות ל-30 דקות.
- אחרי זאת לא נפתח את הדלת עד הסוף, אלא נעשה פתח קטן לעוד כ - 10 דקות ונותנים לפחזניות להצטנן.
לקרם:
- מערבבים הכל ביחד במיקסר,
- ממלאים את הפחזניות עם ראש זילוף קונוס תוך כדי סיבוב.
- מקשטים בשוקולד או אבקת סוכר
שאלות נפוצות: פחזניות מרשימות
עם מה את ממלאת את הפחזניות? שפיץ בצורת קונוס חתוך. |
לחצות את הפחזנית למילוי? אני לא רציתי לחצות, לקחתי ראש זילוף של קונוס והכנסתי באמצע מתחת לפחזנית, ואז סובבתי לאט תוך כדי לחיצה, ככה הקרם מתפזר בפנים. |
קמח רגיל או תופח? קמח תופח. |
הבמה כולה שלכם:
"יצא לך מעולה!!! לי לא היה צנטר מתאים,
גם אני הכנתי פעם ראשונה!"
רחלי הס
"תודה!!!"
יפית אלמקייס
"נראות מצויין, חבל שאין לי תמונה איך היה הניסיון הראשון שלי זוועה. חחחח
אבל יש לי מעכשיו !!!"
תמי מזרחי
רק עוד דבר אחד אחרון!
בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.
עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!
מקור: Regina Bardman
במתכון פחזניות, שכחתם לציין ברשימת המרכיבים שמדובר בקמח תופח. רשום רק "קמח".
איך שומרים וכמה זמן נשמר?
היי ניצה,
הקמח במתכון הוא קמח רגיל, לא תופח.
יש לשמור את הפחזניות במקרר, הן יכולות להחזיק מעמד שבוע.
בהצלחה 🙂
האם לאפות את הפחזניות בטורבו או באפיה רגילה?וכמה זמן?
היי שוש!
אפייה רגילה במשך 30 דקות.
בהצלחה 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו ולקבל כל יום מתכונים חדשים!