פשטידת תרד ובטטה ללא גלוטן ומוצרי חלב
תראו איזו מאפה יפהפה וצבעוני מגיע אליכם בשיא הבריאות ושלמות הטעמים, והוא אחד הטובים שתכינו ותטעמו אי פעם לארוחת ערב מזינה ומשביעה בטירוף…
פשטידת תרד ובטטה ללא גלוטן ומוצרי חלב, עשירה בסיבים תזונתיים, מינרלים חיוניים וחלבון, המכילה שילוב מנצח וסופר טעים של תרד ירוק עסיסי ובטטה רכה וכתומה במרקם רך אך בשרני והכנה קלה וקצרצרה.
מושלם לשומרים על משקל, להעשרת התפריט לילדים בררנים והזדמנות מצוינת להכניס קטניות מזינות מאוד לתפריט. לאכול לבד, לצד קינואה חמה ורכה או בליווי סלט קצוץ גדול
למה באמת כדאי לכם: פשטידת תרד ובטטה
- הכנה קלה, טעם נפלא, מרקם רך ובשרני!
- מושלם לשומרים על משקל, לילדים בררנים ולהעשרת התפריט בקטניות מזינות
- מאפה יפהפה וצבעוני בשילוב טעמים מושלם!
שורה תחתונה: אחת הטובות שתכינו (ותאכלו…)
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? פשטידת תרד ובטטה
פשטידת תרד ובטטה ללא גלוטן ומוצרי חלב
המצרכים
- 1 צרור תרד (טרי שטוף וקצוץ)
- 2 בטטות (גדולות מגוררת דק וסחוטות מנוזלים)
- 4 ביצים
- ½ כוס חלב קוקוס (אפשר להמיר חצי הכמות בשמן קוקוס/זית וחצי הכמות בחלב צמחי)
- ¼ כוס שמן זית
יבשים:
- 1 כוס גדושה קמח חומוס (אפשר להמיר ב-3/4 כוס קמח כוסמין או קמח קינואה)
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כפית אגוז מוסקט
- ¼ כפית זרעי כוסברה טחונים
- קמצוץ קינמון ((לא חובה))
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה
- לערבב היטב את כל החומרים הרטובים ולהוסיף את היבשים.
- להעביר לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה. לאפות על חום של 175 מעלות למשך 35-40 דקות, עד שהפשטידה זהובה וריחנית.
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על פשטידת תרד המהממת הזו – הקדימו להכין עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
עוד מתכונים מעניינים באתר