עוגת פרג בחושה

בחושה, טעימה, אוורירית, מפנקת ופרווה שאפשר להגיש גם לאחר ארוחה בשרית!
אוהבים פרג? הרווחתם! המתכון הזה לעוגת פרג בחושה הוא המתכון הכי טוב שנתקלתי ושניסיתי להכין. העוגה יוצאת אוורירית, טעימה ומפנקת כמו שלא יצא לי לטעום כזו מעולם!
המתכון לעוגת פרג בחושה פרווה הוא קל ביותר – בלי מיקסר, הכל בקערה אחת ולתנור! מקבלים עוגה נימוחה ועסיסית, עם ריח שמשגע את כל הבית וגם את השכנים!
העוגה, כאמור, היא עוגה פרווה ולא צריך להתחשב באף נתון נוסף, אבל מתחשק לכם לשדרג אותה, ניתן להוסיף נטיפי שוקולד ואגוזים ולהעלות את חוויית הטעמים בכמה רמות! מוכנים?

למה באמת כדאי לכם: עוגת פרג בחושה
- אוהבים פרג? – זו הסיבה הכי טובה להכין את העוגה הזו!
- מתכון פשוט, בלי מיקסר ובלי עבודה קשה. הכל בקערה אחת ולאפות!
- העוגה יוצאת כל כך טעימה ואוורירית, כמו שלא תצא לכם באף מתכון דומה!
- עוגה פרווה מושלמת להגשה גם לאחר ארוחת השבת הבשרית!
שורה תחתונה: מתכון קל לעוגה הכי קלה שיש! כל כך טעימה שפרווה הוא לא הנתון המוביל בה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- פרג טחון טרי (150 גרם)
- 1 כוס קוקוס
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
- בקערה גדולה, מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה, פרג טחון טרי, קוקוס, סוכר, - מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים לקערה את הביצים, שמן, מיץ תפוזים, אפשר גם גרידת תפוז ומערבבים ידנית היטב.
- משמנים את התבנית, ניתן להשתמש בתבנית חד פעמית מנייר שמקצרת את זמן האפייה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ומשטחים בצורה שווה.
- אופים בתנור בחום 175 מעלות כ- 30 דקות.
- לפני האפייה ניתן לפזר מעל הבלילה אגוזי מלך קצוצים גס - מאוד טעים, אפשר גם לפזר נטיפי שוקולד.
הערות וטיפים
הבמה כולה שלכם:

"תודה על מתכון מנצח! – יצאה מעולה!!!"
לאה ציפורה




רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת פרג בחושה
קורין ערב טוב יש לי בעיה אחרי יומים בחוץ העוגה מתחילה להריח רייח של עובש האם אני צודק
ןדבר שני זה תבנית מלבנית בנונית האים זה נכון
היי יהודה,
מוזר, לא אמורה להתקלקל כל כך מהר, אלא אם כן ממש חם בחדר.
אפשר בכיף להקפיא אותה בקופסה כדי שתישמר או לחפש מקום קריר יותר בבית לאחסון.
נכון, אופים אותה בתבנית מלבנית בינונית.
מקווים שהצלחנו לעזור!
האם באמת הכוונה לשתי שקיות אבקת אפייה או שתי כפיות אבקת אפייה??
היי שושקה,
תודה רבה ששמת לב. מספיקה כפית אחת של אבקת אפייה.
בהצלחה 🙂
אין על עוגת פרג.הילדים שלי גדלו על עוגות פרג
היי עדנה,
מסכימים לגמרי, גם אנחנו אוהבים מאוד 🙂
העוגה ניראה יפה מאוד ובטח גם טעימה . שאלה האם אפשר לצקת לשתי תבניות אינגליש קייק ?
היי מיכאלה 🙂
כן, בהחלט אפשר לחלק את העוגה הגדולה לשתי תבניות אינגליש קייק. בהצלחה!
היי מה אפשר לשם במקום קוקוס?
היי ריקי,
אפשר לוותר או לשים אגוזים קצוצים או שוקולד צ'יפס אם את אוהבת 🙂
בהצלחה!
האם לא צריך להקציף את הביצים ?
רק לערבב
תמיד אפשר להקציף אך אין צורך במתכון הזה
1.5.21 עוגה נפלאה נימוחה קלה וטעימה תודה
שמחים שאהבת! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup
היי, האם זה הגיוני כוס קמח ושתי שקיות אבקת אפייה?
היי קורין, כן זה המתכון המקורי, יוצא נפלא ממליצים בחום!
מיץ ענבים או אולי מים. אפשר גם תחליפים חלביים כמו חלב, שמנת מתוקה וכו
נא לשלוח מתכונים
היי,
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו, נשלח לך כל יום מבחר מתכונים נהדרים!