Advertisements
| | | | |

עוגת וניל גבוהה ואוורירית בטעם מושלם!

מרקם חלומי עם חווית טעמים עשירה
בהשראת: מזל חלפון אוזנה
ציון 4.62 על ידי 42 דירוגים
עוגת וניל גבוהה ואוורירית בטעם מושלם!
Advertisements

אם יש עוגה שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה, זו עוגה מרהיבה בטעמי וניל עשירים שאף פעם לא נמאס ממנה!

קבלו מתכון לעוגת וניל גבוהה ואוורירית המקבלת מרקם חלומי שפשוט נמס בפה, עם טעמי וניל עשירים ומשגעים שיעשו לכולם את היום.

עוגה קלילה ומאוד פשוטה להכנה המתאימה לכל אירוע, ותמיד מרשימה את כל מי שטועם, ואז רק נותר לקצור מחמאות על ימין ועל שמאל!

מתכון באדיבות: מזל חלפון אוזנה

ספר המתכונים של מזל חלפון אוזנה

 

עוגת וניל גבוהה ואוורירית בטעם מושלם!

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת וניל גבוהה ואוורירית בטעם מושלם!

עוגת וניל גבוהה ואוורירית בטעם מושלם!

מרקם חלומי עם חווית טעמים עשירה
ציון 4.62 על ידי 42 דירוגים
לדרג
באדיבות: מזל חלפון אוזנה

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית עגולה 24 או 26, או סיר ג'חנון בקוטר 22-24
Advertisements

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס מיץ תפוזים או מים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שמן
Advertisements

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים קודם עם הסוכר בערבול בינוני.
  • לאחר מכן, מוסיפים בהדרגה את כל שאר החומרים, כולל את החלמונים, ומקציפים עד לאיחוד.
  • משמנים תבנית עגולה או מלבנית היטב, ושופכים את הבלילה לתוך התבנית.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות עד שהעוגה נאפית היטב.
  • אפשר לפזר אבקת סוכר מעל.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת וניל גבוהה ואוורירית בטעם מושלם!

Advertisements

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת וניל – מזל חלפון אוזנה

Advertisements

Similar Posts

17 Comments

    1. היי מאי,
      מינימום 30 דקות, אבל זה תלוי בתנור הספציפי שלך. זה יכול לקחת גם שעה.
      כדאי לשים לב לצבע של העוגה ולהשתמש בקיסם כדי לוודא.
      בהצלחה!

  1. שבוע טוב
    למה העוגה יצאה לי דחוסה בטעם של ביצים ?
    עשיתי שלב אחרי שלב
    אשמח לתשובה תודה ושבוע מבורך

    1. היי ג'ני,
      להערכתנו היה ערבוב יתר או חזק מדי של הבלילה.
      לפעם הבאה, אנחנו ממליצים לערבב בעדינות וכמה שפחות זמן.
      בהצלחה 🙂

  2. היי,
    יש לי תבנית עגולה קרטון כזו קוטר 22 לא גבוהה כל כך…
    האם לשים רק 2/3 מהבלילה?
    חשבתי לשים 2/3 והשאר לעשות מאפינס קטנים… אני מתכננת לעשות מחר אשמח ממש לתשובה ?
    תודה רבה ❤

  3. היי, אשמח לדעת לאיזו תבנית מתאימה העוגה? עגולה, איזה קוטר?
    תודה רבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements