חזה עוף במחבת בסגנון שווארמה
תכירו את הלהיט הבא שהולך לככב אצלכם בצלחת ממש עוד כמה דקות – חזה עוף במחבת בסגנון שווארמה ביתית – אחת המנות המהממות והמנחמות ביותר של רצועות חזה עוף עסיסי, ביתי, רך וטעים-טעים.
חזה עוף במחבת כמו שלא הכנתם אף פעם. מנה מהירה ביותר, מתובלת היטב, וסגנון השווארמה המיוחד שלה קליל להכנה בהרבה פחות עבודה…
תוסיפו לנתחים היפים האלה פוטטוס רכים ופריכים, גלגלו אותם בטורטיות דקיקות וקריספיות, צרפו כמה מתבלים טובים וסלטים רעננים – ותאמינו לנו – לא תצטרכו יותר כלום!
למה באמת כדאי לכם:
- שווארמה ביתית, מנחמת ומהממת בכלום עבודה
- ביתי, עסיסי, טעיםםםםםם!
- מהירה ביותר, מתובלת היטב, להיט לוהט אצלכם בצלחת
שורה תחתונה: מהירה ביותר, מתובלת היטב, להיט לוהט אצלכם בצלחת
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים?
חזה עוף במחבת בסגנון שווארמה
המצרכים
- 1 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
- 3 בצלים
- מעט שמן (כרבע כוס או פחות)
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כף תבלין מעורב ירושלמי (או תבלין שווארמה איכותי)
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית מרק עוף
- מעט מלח
אופן ההכנה
- לטגן 3 בצלים חתוכים לרצועות ולהניח בצד.
- לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות ולטגן במעט שמן בשתי נגלות כי העוף מגיר נוזלים. לשים במסננת ושוב להחזיר למחבת עם מעט שמן עד שמזהיב מעט.
- להוסיף את הבצל מטוגן ואת התבלינים ולערבב היטב כשתי דקות.
הבמה כולה שלכם:
"לאפה עם חזה עוף בסגנון שווארמה ומלאא תוספות ציפס בטטה/רגיל וסלטים בצד יאמייי …!"
מורן ארביב
"אני אכלתי בפיתה ועדי רצתה בטורטיה. בכל מקרה …זה טעים.!"
סיון צרור
רק עוד דבר אחד אחרון!
חזה עוף במחבת בסגנון שווארמה
נפתח החשק לעוד מנות קלות ומושלמות שישביעו אתכם בטעמים מופלאים ויגרו את כל בלוטות הטעם?
עוד מתכונים מעניינים באתר
אהבתם? עוד מלא רעיונות נוספים של ארוחות צהריים מטריפות ומשביעות – עכשיו באתר!