Go Back
מוקפץ חזה עוף

חזה עוף מוקפץ עם אורז - גם ילדים יטרפו!

חזה עוף מוקפץ עם אורז אקזוטי יקפיץ לכם כל ארוחה עם עושר טעמים מטריף של נתחי עוף עסיסיים ורכים, גרגירי אורז מוקפצים, ירקות קריספיים בצבעוניות כובשת, ותיבול מושלם  
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: מורן תורג'מן

המצרכים

  • ½1 כוס אורז בסמטי/יסמין
  • מעט שמן
  • 2-3 גזרים חתוכים לגפרורים
  • בצל חתוך לרצועות
  • ¼ כרוב לבן
  • 2 בצל ירוק
  • 500 גרם חזה עוף חתוך רצועות דקות וקטנות
  • פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 כפית מרק עוף
  • 1 כפית שום כתוש
  • רוטב צ'ילי
  • מעט רוטב טריאקי
  • מעט רוטב סויה
  • רוטב סויה מתוקה בנדיבות
  • שומשום
  • בצל ירוק לקישוט

אופן ההכנה

  • להכין אורז עם מעט שמן ומים רותחים ולבשל 19 דקות. במחבת ווק להקפיץ גזרים ולהניח בצד. להקפיץ בצל חתוך, כרוב לבן ובצל ירוק ולהניח בצד.
  • להקפיץ את חזה העוף. שימו לב שבהתחלה העוף מגיר נוזלים, אז לסנן ואז שוב להקפיץ עם שמן עד שמזהיב.
  • לחבר את הכל ביחד בתוך הווק: הירקות, העוף והאורז המוכן. לתבל בכל התבלינים, להקפיץ 2-3 דקות לאיחוד ולהגיש עם שומשום ובצל ירוק מעל
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.