|

עוגיות תמרים מגולגלות ללא מרגרינה

מתכון קל ומהיר להכנה לעוגיות תמרים פרווה עם שמן שנמסות בפה - מומלץ בחום! 
בהשראת: גילה מוגמי
ציון 4.68 על ידי 49 דירוגים
עוגיות תמרים מגולגלות

עוגיות תמרים מגולגלות הכי טובות שטעמתם!

מתכון קל ומהיר להכנה לעוגיות תמרים נמסות בפה, ללא מרגרינה או ביצים, ובמילים פשוטות הכי טעים שיש.

המתכון הכי מוצלח שתמצאו. מומלץ בחום!

עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: גילה מוגמי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגיות תמרים מגולגלות

עוגיות תמרים מגולגלות ללא מרגרינה

מתכון קל ומהיר להכנה לעוגיות תמרים פרווה עם שמן שנמסות בפה - מומלץ בחום! 
ציון 4.68 על ידי 49 דירוגים
לדרג
כמות 4 נחשים/פסים
באדיבות: גילה מוגמי

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כפות סוכר

מילוי:

  • 1 חבילה ממרח תמרים (400 גרם)

לקישוט:

  • אבקת סוכר (לפיזור)

אופן ההכנה

  • ללוש היטב את כל מרכיבי הבצק.
  • לחלק ל 4 כדורים.
  • לרדד כל כדור לריבוע גדול.
  • למרוח ממרח תמרים.
  • לגלגל לנחש.
  • לעשות פסים לא עד הסוף.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות עד שמשחים מעט.
  • אחרי שמתקרר להפריד.
  • ולפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות תמרים מגולגלות

אפשר גם בקמח כוסמין מלא?
לא ניסיתי אבל מאמינה שכן.
תודה רבה עם לא רוצים ממרח תמרים אפשר שוקולד השחר?
בהחלט אפשר כל ממרח שאוהבים.
הבצק יוצא רך?
מאוד.
אין צורך לשים במקרר את הבצק?
ישר לעבוד עליו ולהכניס לתנור.
אפשר להקפיא אותם?
לא מומלץ.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: נילי שוקרון

"גילה תודה על המתכון יצא סוף הדרך תודה!"
נילי שוקרון

עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: לילי וולף

"בצק נח וקל לעבוד אתו. תודה על המתכון!"
לילי וולף

עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: גילה מוגמי
עוגיות תמרים מגולגלות
צילום: גילה מוגמי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות? מה עם שבוע הבא? עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: גילה ומשה מוגמי

 

Similar Posts

48 Comments

  1. שלום,

    אכן בצק מדהים!

    הבצק מבפנים נראה שהוא לא בשל לאחר אפיה של כ-30 דקות,
    הבצק שחום קליל מלמעלה ושחום ממש מלמטה אך נראה שהוא לא אפוי מבפנים.

  2. 5 stars
    מתכון מנצח ..מתאים לצמחונים טבעונים..רק הארה קטנה..לקחת תמרים חהוריד את החרצן..לבשל אותם עם טיפת קינמון..עדיף על ממרח תמרים..

  3. 5 stars
    בצק מעולה! כל כך נהניתי לעבוד איתו. קלי קלות. ובנוסף המתיקות מדוייקת. בקיצור מושלם על דעת כל בני הבית. אשמח לעוד מתכונים מופחתי סוכר. תודה,⁦🙏🏼⁩

  4. 5 stars
    מכין עוגיות כבר שנים.
    נתקלתי היום במתכון, זה אחד הבצקים הכי מוצלחים שיצאו לי.
    מתכון מעולה!!

  5. 5 stars
    הרגשתי חובה לחזור ולהגיב..
    מתכון פשוט מושלם!!
    העוגיות יצאו טעימות בטירוף, בצק ממש נוח לעבודה.
    אי אפשר להאמין שזה בלי ביצים.
    מומלץ בחום!!

  6. 5 stars
    מתכון מעולה, אף פעם לא יצא לי מגולגלות כ"כ טעימות ובאמת נמסות בפה, אני חושבת שה בגלל המים רותחים . תודה רבה מכינה עכשיו פעם שניה.

  7. רציתי לשאול כמה זמן העוגיות נשארות טריות?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
    תודה רבה.

    1. היי הודיה,
      תלוי איך את רוצה לשמור אותן.
      אם במקפיא, יחזיקו חודשים.
      אם בטמפ' החדר, יחזיקו כשבוע.
      מקווים שהצלחנו לעזור 🙂

  8. אשמח מאוד להכין. רוצה לדעת מתכון רק ל 2 נחשים.
    ואם אני שמה ממרח שוקולד אפשר להשים גם קוקוס?
    ואם בנחש השני אני שמה ממרח תמרים אפשר להשים אגוזי קשיו? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
    תודה רבה.

    1. היי הודיה,
      כדי שייצאו 2 נחשים, תצמצמי את הכמויות של המצרכים בחצי.
      את יכולה למלא את הנחשים בכל מה שאת אוהבת, אין נכון או לא 🙂
      בהצלחה!

  9. יראה מעולה ואני רוצה להכין ,
    איזה גודל כוס? 250 מל או חד"פ????
    אם אפשר לענות מממהההר אני רוצה להתחיל להכין תודה רבה רבה!

    1. היי נעה,
      את יכולה להכין בכל כוס שתרצי, 250 מ"ל או חד"פ, זה לא משנה. כל עוד את עושה באותה כוס שימוש לכל אורך המתכון 🙂
      בהצלחה!

  10. 5 stars
    וואו בצק מעולה!!
    הכפלתי כמויות, השתמשתי בקמח כוסמין 80% וקמח מלא80%
    ושילבתי שמן קוקוס ושמן זית
    הבצק יצא רך ונעים לעבודה
    והשתמשתי במילוי קוניפטורת אוכמניות וחמוציות, הוספתי אגוזים גרוסים
    יצא מעדןן!!!!!!?
    תודה רבה

    1. היי שרי,
      איזה יופי, ממש משמח לדעת שנהנית מהעוגיות המעולות האלה, ותודה ששיתפת אותנו בחוויית ההכנה שלך 🙂

  11. 5 stars
    עוגיות מצוינות ומוצלחות. טיפ קטן ,
    אני מעדיפה לשים כוס חלב במקום מים חמים.
    יוצא מ-צ-ו-י-ן !!!

    1. היי סימה,
      שמחים מאוד שנהנית מהעוגיות המעלפות האלה ותודה רבה ששיתפת אותנו בטיפ שלך 🙂

    1. היי אורנה,
      זמן האפייה נע בין 20 ל-30 דקות, תלוי בעוצמת התנור שלך. בדקי את העוגיות אחרי 20 דקות ותראי אם הן צריכות עוד קצת.
      בהצלחה 🙂

  12. מתכון גרוע מאוד
    הוראות חלקיות, לא מסודר לא מדויק איך לעזאזל מכינים??
    מתחילים מללוש את הבצק – איך יוצרים אותו? מה מערבבים קודם? מניחה קודם יבשים ואז רטובים, איך מערבבים את הבצק? אם הוא יוצא יבש מדי או רטובים מדי מה עושים?
    מה זה עושים פסים אבל לא עד הסוף??

    1. היי,
      יש לערבב את כל החומרים ביחד וללוש עד שנוצר גוש בצק אחיד – אפשר ללוש ידנית או בעזרת מיקסר עם וו לישה.
      אם הבצק יבש מדי, אפשר להוסיף טיפה מים בהדרגה. אם רטוב מדי, להוסיף קמח בהדרגה.
      לגבי הפסים, יש תמונות במתכון שאפשר לראות בהן את הפסים לרוחב על הבצק – הכוונה לא עד הסוף זה לא לחתוך עמוק מדי או לכל הרוחב.
      מקווים שהצלחנו לעזור, בצהלחה 🙂

  13. שלום לעורכת המתכון, אשמח לדעת האם לאחר האפייה, העוגייה יוצאת פריכה כמו הפריכות של בצק פריך, או שטיפה יותר קשה, תודה על מענה בעניין, מרים.

    1. היי מרים היקרה,
      זה תלוי בזמן האפייה. בעיקרון, כדאי שתצא פריכה טיפה יותר מפריכות הבצק כאשר אינו אפוי, אבל לא קשה מדי.
      בהצלחה 🙂

    1. 5 stars
      לגמרי נכון..מתכון. הכי מוצלח..אפשר לרדד אותו דק בקלות ..ממליצה..הכנתי המוןן פעמים.לא מחליפה את המתכון בשום מתכון אחר..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?