Go Back
+ servings
עוגיות תמרים מגולגלות

עוגיות תמרים מגולגלות ללא מרגרינה

מתכון קל ומהיר להכנה לעוגיות תמרים פרווה עם שמן שנמסות בפה - מומלץ בחום! 
ציון 4.68 על ידי 49 דירוגים
כמות 4 נחשים/פסים
באדיבות: גילה מוגמי

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כפות סוכר

מילוי:

  • 1 חבילה ממרח תמרים (400 גרם)

לקישוט:

  • אבקת סוכר (לפיזור)

אופן ההכנה

  • ללוש היטב את כל מרכיבי הבצק.
  • לחלק ל 4 כדורים.
  • לרדד כל כדור לריבוע גדול.
  • למרוח ממרח תמרים.
  • לגלגל לנחש.
  • לעשות פסים לא עד הסוף.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות עד שמשחים מעט.
  • אחרי שמתקרר להפריד.
  • ולפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.