עוגיות תמרים נימוחות
מכינים מבצק פשוט וזריז במיוחד עם מילוי של ממרח תמרים עשיר עם אגוזים וקינמון!
עוגיות מיוחדות ומהירות בטעם מן האגדות. עוגיות תמרים נימוחות וטעימות בטירוף,
מכינים מבצק פשוט וזריז במיוחד עם מילוי של ממרח תמרים עשיר עם אגוזים וקינמון.
עוגיות תמרים כל כך ממכרות שתמצאו את עצמכם מכינים בעיניים עצומות
כל פעם שמתחילה להתרוקן הצנצנת שעל השיש!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות תמרים נימוחות
מכינים מבצק פשוט וזריז במיוחד עם מילוי של ממרח תמרים עשיר עם אגוזים וקינמון!
לדרג
כמות 6 רולדות
המצרכים
- 1 קילו קמח
- 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
- ½ כוס סוכר
- ¾ כוס מיץ תפוזים
- ½ כוס שמן
- 2 חבילות מרגרינה רכה או מחמאה או חמאה (400 גרם)
מילוי:
- 1 חבילה ממרח תמרים (500 גרם)
- קינמון (לפי הטעם)
- אגוזים (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- נערבב יחד את כל החומרים לבצק אחיד.
- נשים בקערה ונסגור עם ניילון ונשים במקרר 4 שעות או לילה.
- נחמם תנור 170 מעלות ונחלק את הבצק ל 4 חלקים.
- נרדד כל חלק ונמרח את המילוי שרוצים נגלגל, נחתוך ונניח על נייר אפייה.
- נאפה עד להזהבה קלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות תמרים
אפשרי להחליף את התפוזים ? למים. |
אני לא גרה בארץ, שאלה קטנה, כמה כפיות יש בשקית אבקת אפייה? 2 כפיות. |
אפשר בלי מחמאה? להוסיף יותר שמן? לא ניסיתי זה יהיה המון שמן את יכולה עם נטורינה במקום. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
חידשתם מלאי עוגיות? מה עם שבוע הבא? עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: אורית חדידה