עוגת תפוזים בחושה ללא הפרדת ביצים
עוגת תפוזים בחושה מנצחת, שמכינים בכמה דקות ויוצאת עם נפלא וריח משכר!
עוגות בחושות הן המומחיות שלי ועוגת תפוזים היא העוגה הכי טעימה שיש! פעם נהגתי להכין רק את העוגה הזו מרוב שהיא כל כך טעימה. היום, מאחר שיש דרישות נוספות מדיירי הבית אני מכינה אותה במקביל לעוגות נוספות כדי שכולם יהנו.
המתכון הכי קל שתכינו, כל הרכיבים במיקסר, ללא הפרדת ביצים, דקות בודדות של הכנה ויש לכם עוגה בתנור מפיצה בכל הבית ריח מטריף ומשכר חושים!
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים
-
- דקות בודדות של עבודה ויש לכם עוגה מושלמת לכל אירוע או סתם ליום חול!
- מתכון מושלם להכנה כשמגיעים אורחים לא צפויים!
- כל כך טעימה שתחפשו תירוץ לעבור במטבח ולגנוב לעצמכם פרוסה!
- אפשר לשדרג אותה עם תוספת פירות יבשים מכל סוג שמתחשק!
שורה תחתונה: עוגה קלאסית, קלה להכנה ובדקות ספורות יש לכם עוגה בתנור! כל כך טעימה שאסור לוותר על העונג הזה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת תפוזים בחושה ללא הפרדת ביצים
ציוד
המצרכים
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן קנולה
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (אוסם - 80 גרם)
- ½ 1 כוסות קמח אוסם פלוס תופח (או קמח תופח רגיל)
- ½ כוס קוקוס טחון
- 1 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
- העוגה ללא הפרדת ביצים - מכניסים הכל ביחד במיקסר.
- נתחיל עם הביצים הסוכר ופודינג.
- נמשיך עם המצרכים הרטובים.
- ובסוף נכניס את הקמח והקוקוס.
- נחלק את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
- נכניס לתנור שחומם מראש על חום בינוני 180 מעלות למשך 40 דקות.
- בודקים שמוכן עם קיסם, באמצע העוגה, אם יוצא יבש אז לכבות.
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים בחושה
מה זה אומר כוס וחצי פלוס תופח? הקמח החדש של אוסם קמח פלוס בתוספת קמח מלא. |
כשהעוגה יוצאת לא צריך להרטיב? רק אבקת סוכר? אפשר חצי כוס מיץ תפוזים לחמם דקה במיקרוגל וכשהעוגה מוכנה להרטיב אותה. |
מה ניתן במקום קוקוס? שוקולד צ'יפס, שקדים טחונים. |
כמה קמח אם משתמשים ברגיל? אותה כמות ושקית אבקת אפייה. |
הבמה כולה שלכם:
"הכנתי וכל המשפחה אהבה, מתכון מעולה!"
ג'נט
"מתכון נפלא פיזרתי לפני האפייה מעט סוכר חום
שקדים פרוסים וקינמון יצא משגע!"
יפית מדיני
"דלית יקרה, העוגה הזאת אששששש,
מדהימה כמוך, תודה!"
דרורית שלי שושן
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת תפוזים בחושה
אין יותר מספק מאותם הרגעים שבהם תופסים אותנו לא מוכנים,
ובכל זאת, בכמה פעולות אנחנו מכינים הפתעה טעימה וגורפת מחמאות!
-
עוד מתכונים מעניינים באתר
עוד מתכוני עוגות ומושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותאספו לכם כמה מתכונים מפתיעים לרגעים הלא צפויים!
מקור: Dalit Wagman-karov
היי
במקום קוקוס/שקדים ?אפשר פשוט לא להוסיף?
תודה
היי שרי,
נכון, את לא חייבת להוסיף.
בהצלחה!
היי, הכנתי את העוגה פעם ראשונה ויצאה מעולה! מאז הכנתי אותה עוד 3 פעמים ובכל הפעמים יצאה דחוסה מאוד משום מה, מה יכולה להיות הסיבה? לא מצליחה לשחזר את ההצלחה הראשונה.
היי רעות,
לרוב, עוגות דחוסות הן תוצאה של ערבוב יתר שגורם להן לאבד את האווריריות.
בפעם הבאה, נסי לערבב כמה שפחות כדי לאחד את העיסה.
בהצלחה 🙂