מתכון פטריות ממולאות בשר טחון בתנור
מעדן לאוהבי הפטריות שביניכם, הולך מצויין עם כל מה שתגישו על השולחן בארוחת הסופ"ש!
פטריות ממולאות אפויות בשר וצנוברים –
מעדן לאוהבי הפטריות שביניכם, בין אם כמנה ראשונה, או כתוספת,
הולך מצוין עם כל מה שתגישו על שולחן שישי,שבת,חג או בינינו… המשפחה תאהב לא משנה מתי!
מתכון פטריות ממולאות בשר טחון בתנור
מעדן לאוהבי הפטריות שביניכם, הולך מצויין עם כל מה שתגישו על השולחן בארוחת הסופ"ש!
לדרג
המצרכים
- ¼ קילו בשר טחון
- 2 סלסלות פטריות (500 גרם)
- 1 בצל (קצוץ דק)
- 1 שן שום (כתוש)
- צנוברים (קלויים)
- שמן זית (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- להוריד את רגלי הפטריות ולנקות את הפטריות מבפנים.
- לטגן עם כף שמן זית במחבת, את הבצל השום ורגלי הפטריות, לתבל מלח פלפל ואגוז מוסקט.
- לקרר ולערבב עם הבשר הטחון ולהוסיף 3 כפות צנוברים קלויים.
- בקערה, להוסיף 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור.
- לטבול את ראשי הפטרייה ולמלא אותה.
- לסדר על נייר אפייה, עם טפטוף שמן זית מעל, ולאפות בתנור שחומם מרש ל - 180 מעלות כ - 15-20 דקות.
- להגיש עם טחינה ופטרוזיליה..
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פטריות ממולאות אפויות
איך שמים בתנור…עם הבשר כלפי מעלה…או כלפי מטה? כלפי מעלה. |
את לא מבשלת את הבשר לפני שמכניסים לתנור? לפני שמערבבים עם הבצל? לא. |
אם רוצים להחליף את הבשר מה את ממליצה חוץ מגבינה? חזה עוף טחון גס. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
המנה המטריפה הזו לגמרי עומדת בפני עצמה, אבל היא גם תוספת נהדרת לכל ארוחה עיקרית אחרת.
עוד מתכונים מעניינים באתר
אהבתם? עוד מלא מלא מתכונים לשבת מומלצים שיככבו על כל שולחן. עכשיו באתר!
מקור: דורית אלישע
היי
מה אני עושה עם הרגליים???????????????????
לא הבנתי
תודה
שנה טובה
היי נועה,
לא צריך לעשות איתן כלום 🙂
שנה טובה!
180 20 דקות לא מספיק הבשר עדיין וורוד זה לפחות 40 דקות
היי אהרון!
אנחנו ממליצים לנסות 20 דקות ואם צריך יותר אז תמיד אפשר להוסיף.
בהצלחה 🙂