לביבות כרובית מטוגנות בציפוי פריך
מתאים לילדים לארוחת צהריים כתחליף לשניצל, או לאירוח קליל וטעים - מתכון קל להכנה!
לביבות כרובית פריכות ומושלמות שבקרוב תכינו על קבוע!
מתכון שמתאים לאירוח קליל וטעים וגם לילדים לארוחת צהריים טעימה ומפנקת כתחליף לשניצל או כל אותם מתכונים שבטח מאסו מהם. קל וחובה להכנה!
לביבות כרובית מטוגנות בציפוי פריך
מתאים לילדים לארוחת צהריים כתחליף לשניצל, או לאירוח קליל וטעים - מתכון קל להכנה!
לדרג
המצרכים
- 1 כרובית (בינונית)
- 2 תפוחי אדמה (בינונים)
- 1 כוס פירורי לחם
- 3 כפות קמח
- 1 כפית אבקת מרק
- 2 ביצים
- מלח (לפי הטעם)
- פלפל (לפי הטעם)
- כורכום (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- להרתיח למשך כמה דקות כרובית בינונית (מפורקת לפרחים) ואת התפוחי אדמה - לקרר ולמעוך.
- להוסיף ולערבב הכל ביחד וליצור לביבות.
- לטבול בצלחת עם פרורי לחם ושומשום (מעורבבים ביחד) ולטגן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לביבות כרובית
מה בלי ביצים??? הביצים בתוך התערובת . מצפים רק בפרורי לחם ושומשום. |
להוסיף כו פירורי לחם לתערובת וגם אחר כך לטבול בפירורי לחם או רק לטבול אחר כך? גם בתוך התערובת. ואחר כך לצפות. |
לפני הטבילה בפירורי לחם לטבול בביצה או שאין צורך? לא אין צורך. |
מהמם!! יהיה טעים גם לברוקולי? אף פעם לא ניסיתי עם ברוקולי. |
אפשר לחמם למחרת? יהיה טעים? בדרך כלל לא נישאר אבל אם כן אני מחממת בטוסטר ונישאר מעולה. |
הבמה כולה שלכם:
"הכנתי היום ויצא ממש טעים! הוספתי גם שן שום,
ממליצה בחום למי שאין בעיה עם שום תודה רבה!!!"
אילנית כהן
רק עוד דבר אחד אחרון!
לביבות כרובית
מתכון הזה הינו חלק מאוסף ארוחות צהריים מושלמות. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: שרית מזיוף דהן
ותרו על תפוחי אדמה למה צריך עוד פחמימות הרתיחו פרחי כרובית 3 דקות צננו הכינו בלילת בצים עם מלח פלפל ואבקת שום טבילה בביצים ציפוי בפירורי לחם עם שומשום וישר לטיגון עמוק עד להשחמה קלה .ולצלייקים ונמנעי גלוטן עם פירורים ללא גלוטן .פשוט טעים רצח
היי שלמה,
אחלה טיפ, אהבנו מאוד.
מוזמן לעקוב אחרינו גם בפייסבוק 🙂
תודה על שיתוף המתכון. נראה מעולה??
האם ניתן להכין את זה גם כפשטידה?
לא יצא לנו לנסות אז קשה להמליץ אבל אין סיבה שלא. ליתר ביטחון מוזמנים להנות מהמתכון הזה כאן.
אפשר להכין יום קודם את הלביבות ורק לטגן למחרת סמוך לארוחה?
אפשר לשמור את הבלילה במקרר כן.
אפשר קמח מצה במקום פרורי לחם
אפשר בהחלט.
אפשר גם לאפות?
יצא פחות טעים אבל בהחלט אפשר!
האם ניתן לאפות במקום לטגן?
תודה
יצא פחות טעים אבל בהחלט אפשר!
היי המתכון נראה מעולה.
אפשר להחליף לברוקולי? ועם כן כמה גרם?
לא ניסינו אבל הם אמורים להתנהג אותו דבר בבישול אז אפשר לנסות עם אותה כמות.
ואם רוצים לאפות ולא לטגן? איך?
אופים על 190 מעלות למשך כרבע שעה, ואז הופכים את הקציצות ואופים עוד עשר דקות בערך.
אפשר לאפות?
יצא פחות טעים אבל בהחלט.
לבשל תפוחי אדמה בנפרד עד שיהיו רכים? לא נראה לי הגיוני עם הכרובית התפוח אדמה לא יספיק להתרכך
היי ורד, לבשל עד ריכוך את שניהם ואם משתמשים בתפוחי אדמה בגודל בינוני הם אמורים להיות מוכנים ביחד. אפשר גם לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לקוביות ולשים בסיר עם הכרובית שמפורקת לפרחים. ואז מבשלים עד ששניהם רכים ומסננים היטב מכל המים. בהצלחה!