| | |

עוגת תפוזים קוקוס ומייפל

עוגיות מיוחדות ומנומרות שיגנבו את כל ההצגה בשולחן החג -מתחסלות בשניות!
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
עוגת תפוזים עם קוקוס ומייפל ב-5 דקות

עוגת תפוזים עם קוקוס ומייפל – עוגיות מיוחדות ומנומרות שיגנבו את כל ההצגה בשולחן החג.

קינוח מהיר וטעים של עוגיות תפוזים קוקוס בשילוב טעמים מתוק וחמצמץ,

שמזגגים מעליהן סירופ מייפל מפנק עם שקדים חתוכים,

מוסיפים גם מלית של קרם וניל מלטף כי למה לא!

עוגיות מהירות ומפנקות במיוחד שמתחסלות בשניות!

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

עוגת תפוזים עם קוקוס ומייפל ב-5 דקות
צילום: חני קונאשוילי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוזים עם קוקוס ומייפל ב-5 דקות

עוגת תפוזים קוקוס ומייפל

עוגיות מיוחדות ומנומרות שיגנבו את כל ההצגה בשולחן החג -מתחסלות בשניות!
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
לדרג
כמות 12 יחידות
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית: תבנית מאפינס

המצרכים

לעוגה:

  • 2 כוסות קמח
  • קוקוס (100 גרם )
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 2 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • ¾ כוס מיץ תפוזים (עדיף טרי)
  • 1 כפית נס קפה
  • ¾ כוס מים רותחים.
  • 3 ביצים
  • שקדים פרוסים (לפי הטעם)

לקרם:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה/צמחית (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב (לפרווה חצי כוס חלב סויה)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)

לזילוף:

  • 4-6 כפות ‬סירופ מייפל (או יותר אם אוהבים)

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים ביחד קמח, קוקוס, סוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים, כפית נס קפה ומים רותחים (אין צורך להשתמש במיקסר).
  • נטרוף בצלחת 3 ביצים עם מזלג, נוסיף ונערבב אותם היטב ביחד.
  • נשמן תבניות מאפניס ונשפוך 3/4 גובה התבנית. נפזר גם שקדים פרוסים מעל.
  • לאחר כ - 20 דקות אפיה נוציא ונפזר עוד שקדים באמצע כי באפיה הראשונית הם זזים הצידה.
  • נחזיר לתנור לאפייה על 160 מעלות עד שמקבלים צבע מוזהב.
  • איך שנוציא מהתנור נשפוך מעל סירופ מייפל.
  • נחתוך את המאפינס לשתיים ונמלא תוך ומעל עם צנטר כוכב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים עם קוקוס

אפשר לוותר על הקוקוס?
כן, אפשר.
אפשר להכין רק את המאפינס ולהרכיב ביום אחר?
אפשר לעשות את המאפינס ולשמור במקפיא וביום אחר להוציא כשיפשירו תמלאי בקרם.
האם עדיף לשים את הסירופ כשהעוגיות עדיין חמות או לחכות שיתקררו?
כשהן חמות.
את חוצה את העוגיות לאחר הוספת המייפל?
כן, ואחרי שהן התקררו.

הבמה כולה שלכם:
עוגת תפוזים עם קוקוס ומייפל ב-5 דקות
צילום: יעל כהן לוי

"יצא מהמם!!"
יעל כהן לוי

עוגת תפוזים עם קוקוס ומייפל ב-5 דקות
צילום: כרמל אדמוני

"הכנתי!! מתה שכבר יאכלו אותן שנה טובה ותודה על המתכון חני קונאשוילי!!"
כרמל אדמוני

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת תפוזים עם קוקוס

 

Similar Posts

8 Comments

    1. היי שרי,
      אפשרי בהחלט, רק שימי לב שתצטרכי לחתוך אותה לשתיים כדי למלא בקרם.
      בהצלחה 🙂

  1. באחת התגובות שואלים האם לשפוך את הסירופ בעודו חם וענית שען. במתכון עצמו לא מצאתי התייחסות להכנת סירופ ומזיגתו מעל המאפינס מלבד המדובר לגבי סירופ מייפל, מה פיספסתי?

    1. היי ניצה,
      את הסירופ אין צורך לחמם אלא רק להוסיף על העוגיות בעודן חמות.
      בהצלחה 🙂

4.50 from 10 votes (10 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements