מתכון: סלט כרובית טריה עם בצל ירוק ומיונז – גורף ים מחמאות בכל שולחן ארוחה ובכל אירוע!
כשניסיתם הכל וכבר משעמם מלאפות, לטגן, להרתיח ולאדות כרובית, הגיע הזמן למתכון המהמם הזה.
סלט כרובית טריה עם בצל ירוק ומיונז, מתכון גם דיאטטי, גם טעים בטירוף, שיגרוף ים מחמאות בכל שולחן ארוחה ובכל אירוע.
סלט כרובית טרייה

כשניסיתם הכל וכבר משעמם מלאפות, לטגן, להרתיח ולאדות כרובית,
הגיע הזמן למתכון המהמם הזה. סלט כרובית טריה עם בצל ירוק ומיונז,
מתכון גם דיאטטי, גם טעים בטירוף, שיגרוף ים מחמאות בכל שולחן ארוחה ובכל אירוע.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/סוניה-סאני-בן-הרוש" icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של סוניה סאני בן הרוש [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

המצרכים
- 1 כרובית (בנונית)
- 5 גבעולי בצל ירוק
- 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
- מלח (קורט)
- פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
- 2 שיני שום כתוש
- 2-3 כפות מיונז (מומלץ דל שומן להפחית קלוריות )
אופן ההכנה
- לפרק את הכרובית לפרחים, ולהשרות במי מלח וחומץ במשך כחצי שעה - ואז לסנן ולשטוף טוב טוב.
- לפרוס את פרחי הכרובית לפרוסות ולהעביר לקערה גדולה.
- להוסיף בצל ירוק קצוץ, פטרוזיליה קצוצה ולתבל במלח, פלפל שחור, שום כתוש ומיונז.
- להכניס למקרר לשעה אחת לפחות לספיגת טעמים.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
סלט כרובית טריה
אין כמו סלט טעים ומרענן שיוסיף שלמות מענגת נוספת לכל שולחן ארוחה.
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: סוניה שאני בן הרוש
