סופלה שוקולד לבן ללא גלוטן

סופלה שהוא בדיוק לפי הספר! טעים ונוזלי בדיוק כמו שאתם אוהבים, עם מילוי שוקולד לבן!
הגיע הזמן לגוון: קבלו מתכון סופלה שוקולד לבן ללא קמח שמיימי ולא פחות מוצלח מהרגיל! קינוח מגרה ועשיר שאף פעם לא מאכזב, מכינים בחג זה יחד עם המשפחה ומשדרגים את האווירה של החגיגה! מתכון קל שילווה אותכם שנים, בתיאבון!

למה באמת כדאי לכם: סופלה שוקולד לבן
-
גם לכם נמאס משוקולד חלב? תרעננו את החיך עם עם שוקולד מטריף!
-
לשדרג את האווירה: מה יכול לשדרג את האווירה יותר טוב מהקינוח האהוב על כולם!
-
נוזלי ביותר: מילוי נוזלי וטעים בדיוק כמו שאנחנו אוהבים!
-
ללא קמח: תתפלאו אבל המתכון בלי הקמח לא פחות טעים מהרגיל!
שורה תחתונה: סופלה שוקולד לבן גלוטן! לא פחות טעים מהרגיל!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
הקליקו לסרטון מלא:
אז איך מכינים?

סופלה שוקולד לבן ללא גלוטן
המצרכים
מצרכים :
- 300 גרם שוקולד
- 150 גרם חמאה
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- ½ כוס אבקת סוכר
- 5 כפות קורנפלור
- אצבעות קינדר (אפשרות)
אופן ההכנה
- נמיס 300 גרם שוקולד לבן עם 150 גרם חמאה
- לאחר ההמסה נוסיף 2 ביצים ו-2 חלמונים עם חצי כוס אבקת סוכר ונערבב היטב , נוסיף 5 כפות קורנפלור ונערבב בקיפולים
- נשמן את התבניות בחמאה או ספריי שמן ונמלא חצי מגובה התבנית במסה, אפשר להוסיף לבפנים אצבעות קינדר (לאחר האפייה גם מוסיפים מעל)
- נכניס לתנור שחומם מראש על 175 מעלות כ-11 דקות , אם רוצים שזה יהיה פחות נוזלי כמו בסרטון להשאיר עוד 2 דקות
שאלות נפוצות: סופלה שוקולד לבן
זה לא יותר מדי נוזלי? לא, אבל מי שזה בעיניו נוזלי שישאיר עוד 2-3 דקות בתנור. |

יצא לא טוב בכלל, הכמות חמאה מוגזמת ולא מתאימה למתכון
סתם מצרכים שעולים הרבה כסף על מתכון שהתוצאה לא באמת יוצאת טובה
היי מורן,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה הזו ומודים לך על התגובה החשובה שלך.
לגבי החמאה, תמיד אפשר להוריד אם הכמות לא לטעמך.
אם היו בעיות נוספות עם המתכון, נשמח לדעת ממך כדי שנוכל לעדכן אותו 🙂