מתכון: קציצות טונה אפויות בתנור – קלות, עסיסיות, ומושלמות לארוחת צהריים לילדים!
קלות! קלות וקלילות זה שם המשחק של המתכון הנהדר הזה של קציצות טונה אפויות בתנור. ערבוב קצרצר בקערה אחת, חצי שעה של אפייה ו…זהו! הילדים יעופו על זה, רוצו להכין.
קציצות טונה אפויות בתנור

קלות! קלות וקלילות זה שם המשחק של המתכון הנהדר הזה של קציצות טונה אפויות בתנור.
ערבוב קצרצר בקערה אחת, חצי שעה של אפייה ו…זהו! הן יוצאות מהתנור שחומות ורכות, עסיסיות ופריכות, וימלאו את הבית בטעמים עשירים וניחוחות משגעים שעושים חשק לטרוף אותן כולן אחת אחרי השנייה…
הן אהובות מאוד גם על ילדים ומושלמות לארוחת צהריים או ערב קיצית וטעימה לצד סלט ירקות צבעוני וטחינה מרעננת. רוצו להכין!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אורטל-מושיקה icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אורטל מושיקה[/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם:
- ערבוב קצרצר בקערה אחת, חצי שעה של אפייה ו…זהו!
- מושלמות לארוחת צהריים או ערב קיצית וקלילה בליווי סלט טרי וטחינה מרעננת
שורה תחתונה: כי גם ילדים יטרפו אותן!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים?

קציצות טונה אפויות בתנור
המצרכים
- 3 קופסאות טונה מקופסת שימורים בשמן
- 2 ביצים
- 2 בצלים
- 4 כפות פירורי לחם
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
תוספות ושדרוגים לקציצות:
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף רוטב צ׳ילי מתוק
- 3 כפיות כפיות רוטב סויה
- 1 גזר (לא חובה)
אופן ההכנה
- מסננים את הטונה היטב מהשמן ומניחים בקערה גדולה. את הבצל (והגזר אם רוצים להוסיף) קולפים ומגרדים בפומפייה על הצד הגס, סוחטים היטב מנוזלים ומוסיפים לקערה
- מוסיפים גם ביצים, פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה, רוטב צ'ילי וסויה, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב את כל המצרכים, עד שמתקבלת עיסה אחידה, מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למשך 15 דקות
- מרפדים תבנית בנייר אפייה, מרססים ספריי שמן, יוצרים קציצות ומניחים על התבנית, מרססים בספריי שמן גם מלמעלה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את קציצות הטונה 30-40 דקות, תלוי בתנור. הקציצות מוכנות כאשר הן שחומות ויפות.
[adinserter block="4"]



רק עוד דבר אחד אחרון!
קציצות טונה אפויות בתנור לילדים
מחפשים עוד תוספות מהממות שיתלוו לקציצות טונה הקלילות האלה? קבלו עוד שלל מתכוני תוספות מושלמים שקל להכין וטעים לזלול
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: אורטל מושיקה
נשמע טעים, רק הבהרה לחסר נסיון. 180 מעלות זה עם טורבו, בלי, רק עליון, או עליון תחתון
תודה
היי דורון,
180 מעלות באפייה רגילה של חום עליון ותחתון, אין צורך בטורבו.
בהצלחה!!
אחלה מתכון, רק במקום פירורי לחם הוספתי קוואקר
דק. יצא מעולה.
היי רחלי,
שמחים מאוד שנהנית, ותודה על הטיפ השווה ששיתפת איתנו!