עוגת שמנת
עוגה מדהימה וטעימה ב5 דקות הכנה.
מתכון עוגת שמנת שכבשה את הרשת! חמש דקות הכנה ואפשר אפילו בפחות.
עוגה נהדרת, זריזה וקלה ביותר, ללא מיקסר, הפרדת ביצים וגם ללא גבינה.
בכל פשטות, עוגה שממש חבל לפספס, נסו פעם אחת ותראו כמה קל וטעים זה להכין עוגת שמנת מדהימה כזו, תתכוננו להתמכר!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית אפיה בקוטר 24
המצרכים
להכנת התחתית:
- 1 שרוול ביסקוויטים
- 150 גרם חמאה מומסת
להכנת תערובת השמנת:
- 4 מכלי שמנת חמוצה (כמובן השמנה)
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר (כוס חד פעמי קר)
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 1 גרידת לימון
אופן ההכנה
הכנת הבסיס:
- לרסק את השרוול ביסקוויטים עם החמאה.
- לערבב היטב ולשטח בתבנית אפייה .
הכנת התערובת:
- מערבבים את כל המרכיבים יחדיו.
- מוסיפים מעל תחתית הביסקוויטים.
- אופים על חום 180 מעלות עד להתייצבות.
- שומרים בקירור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת שמנת פירורים
מה זה שרוול ביסקוויטים? בכמה השתמשת? 250 גרם של ביסקוויטים פתי בר. |
שמנת של פעם או שמנת רגילה? איזה גודל? של פעם, 200 גרם. |
אחרי שמתקררת להכניס למקרר? כן, לשמור בקירור. |
ללא מיקסר? לא!! זה הכיף. לערבב ככה עם כף או מערבל ידני כזה. לערבב טוב. |
רציתי רק לדעת אם יש לעוגה טעם חמצמץ מהשמנת ? או שזה לא מורגש? שום חמצמץ! הסוכר והפודינג עושים את העבודה. |
כמה זמן לאפות? כ 40 דקות עד שאת רואה שהיא יציבה והקיסם לא יוצא עם הבלילה. את תראי שבאמצע היא נראית כאילו נוזלית למרות שהקיסם יבש, ואז זה מתייצב במקרר, בהצלחה. |
תגובות ותמונות מהגולשים : עוגת שמנת פירורים
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!