מתכון פיצה ללא גלוטן ב-3 מרכיבים
עם מתכון מנצח של פיצה ללא גלוטן לא תצטרכו להתפשר על כלום. בתוך דקות הכנה ועם 3מרכיבים בלבד תתענגו על המאפה האיטלקי המהמם בגרסה דיאטטית וטעימה בטירוף ללא קמח, שמן ושמרים!

למה באמת כדאי לכם: פיצה לא גלוטן
- ללא גלוטן, קמח, שמן ושמרים, אבל טעים כמו הפיצה הכי טובה באיטליה!
- דקות בודדות ו-3 מרכיבים בלבד – ויש לכם מאפה איטלקי מהמם, דיאטטי וטעים בטירוף
- מושלמת לכל ארוחת ערב משפחתית טעימה ומיוחדת,
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? פיצה לא גלוטן

מתכון פיצה ללא גלוטן ב-3 מרכיבים
עם מתכון מנצח של פיצה ללא גלוטן לא תצטרכו להתפשר על כלום. בתוך דקות הכנה ועם 3מרכיבים בלבד תתענגו על המאפה האיטלקי המהמם בגרסה דיאטטית וטעימה בטירוף ללא קמח, שמן ושמרים!
לדרג
המצרכים
- 3 ביצים
- 3 כפות גבינת שמנת סימפוניה 5%
- 1 שקית אבקת אפייה
- גבינה צהובה מגוררת
- רוטב עגבניות או רוטב פיצה
- כל תוספת שאוהבים
אופן ההכנה
- להפריד את הביצים לחלבון וחלמון. בקערה של החלבון להוסיף את אבקת האפייה ולהקציף לקרם חלק ויציב. בקערה של החלמונים להוסיף את השמנת ולערבב עד לתערובת ללא גושים.
- למזג בקיפולים עדינים את שתי הקערות, לשטח בצורת עיגול גדול על תבנית מרופדת בנייר אפייה. להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל-17 דקות.
- להוציא מהתנור, אבל לא להפריד את הבצק מנייר האפייה עד שמתקרר, אחרת הבצק יתפורר. שמים מעל גבינה צהובה מגוררת וכל תוספת שאוהבים ומחזירים לתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.



רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין כמו פיצה, אין מי שלא אוהב פיצה, ובטח פיצה ללא גלוטן ודיאטטית. אבל אם בא לכם על עוד מתכונים חלביים נהדרים – אז קבלו עוד כמה הצעות טעימות לארוחה משפחתית מושלמת
מקור: חן שובל
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite
איפה המתכון?
היי דפנה,
הנה המתכון:
3 ביצים
3 כפות גבינת שמנת סימפוניה 5%
1 שקית אבקת אפייה
גבינה צהובה מגוררת
רוטב עגבניות או רוטב פיצה
כל תוספת שאוהבים
להפריד את הביצים לחלבון וחלמון. בקערה של החלבון להוסיף את אבקת האפייה ולהקציף לקרם חלק ויציב. בקערה של החלמונים להוסיף את השמנת ולערבב עד לתערובת ללא גושים.
למזג בקיפולים עדינים את שתי הקערות, לשטח בצורת עיגול גדול על תבנית מרופדת בנייר אפייה. להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל-17 דקות.
להוציא מהתנור, אבל לא להפריד את הבצק מנייר האפייה עד שמתקרר, אחרת הבצק יתפורר. שמים מעל גבינה צהובה מגוררת וכל תוספת שאוהבים ומחזירים לתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה.
מקווים שהצלחנו לעזור, בהצלחה!
תודה המתכון ממש עזר לי תודה רבה,
אבל אפשר מתכון לפיצה ללא קמח וללא קורנפלור בכלל?
היי יערה,
המתכון הזה ללא קמח וללא קורנפלור.
בהצלחה!
פטנט נהדר וקל לפיצה טעימה ללא בצק ורגשות אשם…
היי אודי,
שמחים מאוד שנהנית מהפיצה 🙂
אם יש לך תמונות, מוזמן להעלות בקבוצת הפייסבוק שלנו
ואהווו איזה דברים שווים
היי ספיר!
תודה רבה על הפרגון 🙂
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הוואטסאפ שלנו!