מתכון פיצה ללא גלוטן ב-3 מרכיבים
רגישים לגלוטן נאלצים לוותר על לא מעט מאכלים טעימים, אבל אין ספק שהכי קשה לוותר על פיצה מהבילה נוטפת גבינה חמה ועטורה תוספות קריספיות ועסיסיות
עם המתכון המנצח הזה של פיצה ללא גלוטן לא רק שלא תצטרכו להתפשר על כלום, אלא שבתוך דקות הכנה ו-3 מרכיבים בלבד – תקבלו את המאפה האיטלקי המהמם בגרסה דיאטטית וטעימה בטירוף ללא קמח, ללא שמן, ללא שמרים, אבל עם בצק גבינה מעולה וקריספי שמעליו נוטפת גבינה נמסה מכל טוב עם כל תוספת שאוהבים
מושלמת לכל ארוחת ערב משפחתית טעימה ומיוחדת, לכל מי שרוצה לאכול טוב, אבל בריא, ולילדים שפיצה תמיד תהיה טעימה להם, גם בגרסה הדיאטטית הזאת!
למה באמת כדאי לכם: פיצה לא גלוטן
- ללא גלוטן, קמח, שמן ושמרים, אבל טעים כמו הפיצה הכי טובה באיטליה!
- דקות בודדות ו-3 מרכיבים בלבד – ויש לכם מאפה איטלקי מהמם, דיאטטי וטעים בטירוף
- מושלמת לכל ארוחת ערב משפחתית טעימה ומיוחדת,
שורה תחתונה: כי אין טעים יותר מפיצה מהבילה נוטפת גבינה חמה ועטורה תוספות קריספיות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? פיצה לא גלוטן
מתכון פיצה ללא גלוטן ב-3 מרכיבים
המצרכים
- 3 ביצים
- 3 כפות גבינת שמנת סימפוניה 5%
- 1 שקית אבקת אפייה
- גבינה צהובה מגוררת
- רוטב עגבניות או רוטב פיצה
- כל תוספת שאוהבים
אופן ההכנה
- להפריד את הביצים לחלבון וחלמון. בקערה של החלבון להוסיף את אבקת האפייה ולהקציף לקרם חלק ויציב. בקערה של החלמונים להוסיף את השמנת ולערבב עד לתערובת ללא גושים.
- למזג בקיפולים עדינים את שתי הקערות, לשטח בצורת עיגול גדול על תבנית מרופדת בנייר אפייה. להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל-17 דקות.
- להוציא מהתנור, אבל לא להפריד את הבצק מנייר האפייה עד שמתקרר, אחרת הבצק יתפורר. שמים מעל גבינה צהובה מגוררת וכל תוספת שאוהבים ומחזירים לתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין כמו פיצה, אין מי שלא אוהב פיצה, ובטח פיצה ללא גלוטן ודיאטטית.
אבל אם בא לכם על עוד מתכונים חלביים נהדרים – אז קבלו עוד כמה הצעות טעימות לארוחה משפחתית מושלמת
מקור: חן שובל
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite
איפה המתכון?
היי דפנה,
הנה המתכון:
3 ביצים
3 כפות גבינת שמנת סימפוניה 5%
1 שקית אבקת אפייה
גבינה צהובה מגוררת
רוטב עגבניות או רוטב פיצה
כל תוספת שאוהבים
להפריד את הביצים לחלבון וחלמון. בקערה של החלבון להוסיף את אבקת האפייה ולהקציף לקרם חלק ויציב. בקערה של החלמונים להוסיף את השמנת ולערבב עד לתערובת ללא גושים.
למזג בקיפולים עדינים את שתי הקערות, לשטח בצורת עיגול גדול על תבנית מרופדת בנייר אפייה. להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל-17 דקות.
להוציא מהתנור, אבל לא להפריד את הבצק מנייר האפייה עד שמתקרר, אחרת הבצק יתפורר. שמים מעל גבינה צהובה מגוררת וכל תוספת שאוהבים ומחזירים לתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה.
מקווים שהצלחנו לעזור, בהצלחה!
תודה המתכון ממש עזר לי תודה רבה,
אבל אפשר מתכון לפיצה ללא קמח וללא קורנפלור בכלל?
היי יערה,
המתכון הזה ללא קמח וללא קורנפלור.
בהצלחה!
פטנט נהדר וקל לפיצה טעימה ללא בצק ורגשות אשם…
היי אודי,
שמחים מאוד שנהנית מהפיצה 🙂
אם יש לך תמונות, מוזמן להעלות בקבוצת הפייסבוק שלנו
ואהווו איזה דברים שווים
היי ספיר!
תודה רבה על הפרגון 🙂
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הוואטסאפ שלנו!