| | | |

עוגת שוקולד בחושה פרווה

עוגת שוקולד חמה ועסיסית עם ציפוי שוקולד מהפנט להכנה ב5 דקות
ציון 4.19 על ידי 27 דירוגים
עוגת שוקולד בחושה

עוגת שוקולד בחושה טעימה ומפנקת רק בחמש דקות של עבודה!

עוגת השוקולד הטעימה והמבוקשת ביותר כעת במתכון פרווה שיגרום לכולם לקפץ מאושר. מכינים בקערה אחת בלבד בלי לכלוך! ואז לתבנית ולתנור.

הכינו וראו כמה אפשר לשמח אנשים בעבודה של 5 דקות בלבד! ומעל כל הזה העוגה בכלל פרווה, כך שאפשר לאכול בכל מקום ובכל מצב.

אף אחד לא יאמין שהעוגה כל כך קלה, וכולם פשוט ירעיפו עליכם מחמאות. אפשר להכין בתבנית עגולה או ב2 תבניות אינגלישקייק להכפלת האושר.

עוגת שוקולד בחושה פרווה עם שוקולית, עוגת משגעת וקלה ביותר להכנה. האורחים יאכלו בלי מבלי שירגישו שאכן העוגה לא חלבית. נסו וטעמו בעצמכם. מתכון פשוט מהיר שבקרוב תתחילו להכין באופן קבוע, מומלץ בחום.

ספר המתכונים של אילנית בניזרי

עוגת שוקולד בחושה
צילום: אילנית בניזרי

אהבתם? ספרו לנו למטה

דרגו את המתכון כאן 

עוגת שוקולד בחושה

עוגת שוקולד בחושה פרווה

עוגת שוקולד חמה ועסיסית עם ציפוי שוקולד מהפנט להכנה ב5 דקות
ציון 4.19 על ידי 27 דירוגים
לדרג
כמות 2 תבניות אינגלישקייק
זמן הכנה: 5 minutes

ציוד

תבנית 26 או 2 תבניות אינגלישקייק
קערה לערבוב
כוס זכוכית רגילה של קפה למדידה

המצרכים

להכנת העוגה

  • ½2 כוסות קמח (למדוד בכוס זכוכית רגילה של קפה)
  • ½1 כוסות סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כוס שוקולית
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות מים חמימים
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כוס שמן

להכנת הציפוי

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ½ מכל שמנת מתוקה (או צמחית)

אופן ההכנה

  • להתחיל עם היבשים: נערבב עם מזלג כדי שלא יהיו גושים מהקקאו והשוקולית (לחילופין ניתן גם לנפות אותם).
  • נוסיף את המצרכים הרטובים.
  • מערבבים עם מטרפה ידנית עד לאיחוד מלא של החומרים.
  • לאפות בחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש!.

הכנת הציפוי

  • נמיס בסיר קטן את השוקולד מריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה (אפשר צמחית לפרווה).

הערות וטיפים

  • אפשר להכין עוגה חלבית על ידי החלפת השמנת הצמחית בשמנת מתוקה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: עוגת שוקולד בחושה פרווה

שאלה: אפשר תמונה של הכוס שהשתמשת בה? תשובה: בבקשה תמונה כאן.
שאלה: אין לי תמצית וניל וקקאו אפשר בלי?  תשובה: בלי קקאו היא לא תצא שחורה.
שאלה: אפשר להשתמש בקמח תופח?  תשובה: במתכון רשום אבקת אפייה ,ניתן להחליף לקמח תופח ללא צורך בתוספת אבקת אפיה.
שאלה: הכמויות מתאימות גם ל 2 אינגליש או רק עגולה?  תשובה: אפשר 2 אינגליש קייק.
שאלה: במשך כמה זמן לאפות?  תשובה: אין זמן מוגדר עד שקיסם שאת נועצת במרכז העוגה יוצא יבש ,לכל אחת תנור שונה.
שאלה: נראה מעולה! אפשר בלי סודה?  תשובה: הסודה גורמת לאוורריות לשיקולך בלי סודה היא יוצא דחוסה יותר.
שאלה: הכנתי אותה הרגע כמו שכתוב והבלילה יצאה קצת מימית זה בסדר?  תשובה: זה לא אמור להיות ממש דליל אולי חסר קמח.
שאלה: לטובת המאותגרות אפיה שבינינו, כמה זמן בתנור בערך?  תשובה: בדרך כלל עוגות בחושות זה בין 30-40 דקות. עד שקיסם ננעץ יוצא יבש.

מה חושבים על: עוגת שוקולד בחושה

  1. ויוי מלכיאל
    "עוגה מעולה, אני מכינה בדיוק את המתכון הזה באופן קבוע .עוגה מוצלחת מאוד"
  2. חנית וצביקה טרבלסי
    "ואצלי חולים עליה הכי טעימה לילדים ולגדולים נראית עשר"
  3. רויטל שוקרון
    ״תודה רבה מתוקה יצא מושלם״
  4. קרן יהודה
    ״מתכון מדויק מומלץ ביותר״
  5. Karin Cohen Naim
    ״תודה רבה על המתכון. למרות שפספסתי את שתי השורות האחרונות ושכחתי להוסיף שמן היא יצאה פצצה. יצאה לי גם עוגה טעימה וגם מופחתת קלוריות״

  6. Diana Mataev-azarzar
    ״כמה פשוט ככה טעים״

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

עוגת שוקולד בחושה
צילום: אילנית בניזרי

Similar Posts

13 Comments

    1. היי מוטי,
      לא בטוחים שהבנו את השאלה. האם אתה מתכוון לאבקת סודה לשתייה?

  1. היי, אני רוצה להכין בגודל של תבנית גדולה A3 , האם אני צריכה להכפיל מרכיבים?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements